Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 10 помилок макіяжу, які візуально зменшують твої очі

10 помилок макіяжу, які візуально зменшують твої очі

Макіяж з акцентом на очі - найулюбленіший і поширений, але, на жаль, далеко не всі вміють наносити його правильно. Часом старання обертаються проти нас - начебто фарбувалася, фарбувалася, а очі, замість того щоб стати виразними і розкритими, виглядають меншими, ніж до нанесення косметики. Що ти робиш не так?

1b82a372a078562c1603bbd8ba13b9b1_cropped_630x350.png (238.54 Kb)
1. Ти профарбовуєш кайал
Підведений чорним олівцем кайал (слизова частина нижньої повіки) виглядає дуже красиво тільки на дійсно великих очах. А от усім іншим варто від цієї ідеї відмовитися, бо очі будуть здаватися меншими.

2. Темні матові тіні
Тіні з блиском візуально збільшують очі, а ось абсолютно матові, незважаючи на їх актуальність, - навпаки. Особливо це стосується темних тіней з неблискучою текстурою, якщо нанести їх на верхню і нижню повіку.

3. Чіткий контур
Поширена помилка, яку допускає навіть Кейт Міддлтон, - підводить очі олівцем, не розтушовуючи контур. Особливо критично цей прийом виглядає на нижній повіці - тут без розтушовування просто не обійтися!

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: 10 лайфхаків в макіяжі від візажистів зірок

4. Незавершений макіяж
Ти зробила рівний тон обличчя, скоригувала зону навколо очей, зафарбувала синці ... і все! Якщо ти вирішила на цьому зупинитися, зробивши щось на зразок макіяжу в стилі ню, то врахуй, що очі з таким незакінченим мейкапом точно будуть здаватися меншими. Висвітлена зона під очима може грати і проти нас, так що, якщо використовувала консилер, виділи бодай вії.

5. Колір тіней збігається з кольором очей
Ти допускаєш помилку, якщо намагаєшся підкреслити блакитні очі блакитними тінями, а карі - коричневими. У такому випадку тобі точно потрібна хоча б темна підводка поверх цієї пишноти, інакше повний крах: оченята здаються малесенькими.

6. Коричневі тіні на нижній повіці
Коричневі тіні або олівець, розтушовані під нижньою лінією росту вій візуально звужують і зменшують очі. І взагалі, уникай відтінків коричневого на нижній повіці - колір складний, і грамотно з ним працюють тільки профі.

7. Рідка підводка навколо ока
Здавалося б, що може бути очевидніше: хочеш зробити очі побільше - обведи їх чорною підводкою або олівцем. Але не тут-то було! Лінія, профарбована навколо ока, яка з'єднується гострими стрілочками, робить їх візуально вузькими.

8. Не враховуєш форму очей
Якщо у тебе очі з трохи опущеними зовнішніми куточками, то не варто наносити на рухому повіку тіні темних відтінків - вони "закривають" очі, що візуально робить їх меншими.

9. Темні тіні на рухомій повіці при глибоко посаджених очах
Якщо ти хочеш, щоб очі виглядали виразно, забудь про темні або матові тіні на рухомій повіці - вони візуально роблять їх ще більш глибоко посадженими.

10. Неправильно профарбовані вії
Якщо у тебе не дуже великі очі, то при макіяжі очей не варто профарбовувати міжповікову підводку, як це радить більшість жіночих журналів. Навпаки, доведеться порушити канони і намалювати стрілку трохи вище лінії росту вій, так, щоб її кінчик виходив за лінію очей. Головне, не роби його занадто довгим, щоб не виглядати театрально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 01.08.2015
Автор: maruna
Переглядів: 3419

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: