Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 9 б'юті-способів використати лимон

9 б'юті-способів використати лимон

Соковитий, сонячний фрукт не тільки допомагає боротися із застудою і полегшує наслідки веселої ночі. Навіть голлівудські косметологи запевняють, що не можуть обійтися без нього в б'юті-рутині своїх клієнтів, тому що з нього можна зробити...

1951907.jpeg (26.69 Kb)
1. Зволожувальну емульсію: для цього змішай декілька крапель кокосової води з декількома краплями свіжого лимонного соку. Кокос зволожить шкіру, а лимон очистить її і зробить більш яскравою.

2. Відбілювач для ліктів і колін: "Якщо шкіра на ліктях і колінах потемніла і стала більш грубою, просто потри їх половинкою лимона. Це дає магічний результат!" - говорить косметолог Патриція Коулман.

3. Засіб від комедонів: звучить занадто добре, щоб бути правдою, але, завдяки антибактеріальним компонентів, лимони ефективно борються з акне і комедонами. Просто розріж лимон і протри обличчя його часточкою - ти сама не помітиш, як чорні цятки посвітліють і почнуть покидати твоє обличчя.

4. Очищувальні серветки: змішай декілька крапель лимонного соку, стільки ж олії чайного дерева, 150 мл дистильованої води. Перелий отриману рідину в круглу баночку з-під крему, поклади на неї 20 ватяних дисків - очищуючі серветки для жирної та комбінованої шкіри готові.

5. Відбілювальні зубні пасти: Змішай соду з лимонним соком і нанеси отриману пасту на зуби за допомогою чистої ватної палички. Потім енергійно почисти їх щіткою і гарненько прополощи рот.

6. Крем для сяйва шкіри: лимон багатий вітаміном С і лимонною кислотою, які можуть тобі допомогти в освітленні шкіри і заодно підсилять її природне сяйво. Вітамін С - потужний антиоксидант, який нейтралізує вільні радикали і підвищує вироблення колагену. Це означає, що з його допомогою ти можеш позбутися від пігментних плям, пост-акне або неправильно нанесеного автозасмаги. Головне, не забувай використовувати креми з SPF, тому що фруктові кислоти роблять шкіру фоточутливою.

7. Ексфоліант для губ: Нанеси трохи лимонного соку на губи перед сном і змий його вранці, щоб зробити їх ніжними і гладкими. Звичайно, якщо у тебе потріскані або обвітрені губи, пробувати цей рецепт не варто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращий фрукт для підтримання м'язів

8. Зміцнюючий засіб для нігтів: Змішай оливкову олію з лимонним соком і занур в цю масу нігті на 10-15 хвилин. Така ванночка не тільки відбілить їх після використання яскравих лаків, але і зміцнить, запобіжить розшаруванням.

9. Освітлюючий гель для волосся: надати пасмам ефект вигорання на сонці можна і вдома, просто завдавши на них лимонний сік. Після цього обов'язково вийди на сонечко або підсуши прядки феном - під впливом тепла вони посвітліють швидше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:50, 03.09.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 1775

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: