Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 10 приголомшливих способів використати бальзам для губ

10 приголомшливих способів використати бальзам для губ

Гігієнічна помада - корисний засіб, який в холодну пору року придасться не тільки для губ. Ти здивуєшся, наскільки це функціональна річ!

balzam-dlya-gub-v-domashnih-usloviyah-2.jpg (10.65 Kb)
1. Нанось бальзам на кутикули, щоб пом'якшити їх і підготувати до подальших процедур. Бажано робити це перед сном, щоб засіб вбрався якнайкраще.

2. Пригодиться такий бальзам і для зняття макіяжу, якщо під рукою немає спеціальних засобів. Щоб ним скористатися, нанеси бальзам на ватяну паличку. І переконайся, що до його складу не входить ментол.

3. Бальзамом для губ можна сміливо зволожувати руки. Просто нанось його на сухі ділянки, наприклад, між пальцями, і з'єднай руки в замок, щоб нагріти і розм'якшити засіб.

4. Корисний бальзам і для потрісканих кінчиків пальців. Якщо тобі знайома ця проблема, візьми за звичку кожен раз зволожуючи помадою губи, наносити тонкий шар на сухі ділянки рук.

5. Щоб в кінці дня надати обличчю трохи сяйва, нанеси трохи бальзаму уздовж скул.

6. Надати свіжість погляду можна, злегка зволоживши гігієнічною помадою область навколо очей.

7. Ще одна корисна функція зволожуючої помади - стайлінг брів. Непоганий варіант, якщо в косметичці немає спеціального гелю.

8. Для створення сяючого макіяжу потрібні мерехтливі тіні, які легко зробити своїми руками. Досить сумішей трохи розсипчастих тіней з бальзамом прямо на повіки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 причини з'їсти грушу

9. Невелика кількість гігієнічної помади допоможе приборкати неслухняні пасма. Поправ зачіску в два рахунки!

10. Хорошим помічником бальзам стане навіть при застуді. Зволожуй їм кінчик носа після використання хустки, щоб уникнути почервоніння і роздратування шкіри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 08.09.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 2055

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: