Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Догляд за волоссям, Догляд за тілом / 5 домашніх б'юті-засобів на основі яблук

5 домашніх б'юті-засобів на основі яблук

Яблучні б'юті-хитрощі, які дійсно працюють!

3517390_f96dbb58.jpg (28.36 Kb)
Маска для прискорення росту волосся
У подрібнене в блендері зелене яблуко (без шкірки і кісточок) додай три краплі ефірного масла розмарину. Нанеси на волосся на 20 хвилин, після чого ретельно змий.
Чому це діє: зелені яблука надають могутню антиоксидантну дію і містять вітамін В2 - речовину, що відповідає за процеси росту в організмі. Розмарин також стимулює ріст волосся, зміцнюючи волосяні цибулини і глибоко зволожуючи шкіру голови.

Відновлювальна маска
Розріж і подрібни 2 великих яблука без шкірки. Змішай їх м'якоть з двома столовими ложками яблучного оцту, чайною ложкою лимонного соку і столовою ложкою кукурудзяної муки. Ретельно перемішати. Увітри суміш у сухе немите волосся і залиш на 30 хвилин. Змий теплою водою і очисти волосся шампунем як звичайно.
Чому це діє: завдяки природному комплексу фруктових кислот і вітамінів яблука часто фігурують у складі поживних шампунів і кондиціонерів для волосся. Яблучний оцет, у свою чергу, відновлює pH-баланс волоса і допомагає закрити кутикулу, згладжуючи поверхню пасом і повертаючи їм блиск.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Все, що ти повинна знати про пілінг: 6 видів салонних процедур

Маска для жирної шкіри обличчя, схильної до появи акне
Не знімаючи з яблука шкірки, подрібни його половинку до консистенції пюре. Додай дві столові ложки натурального меду і дві-три краплі ефірного масла шавлії. Перемішай. Нанеси на очищену шкіру і через 20 хвилин умийся теплою водою.
Чому це діє: кислоти, що містяться в яблуках, допомагають сповільнити процес вироблення шкірою себума і забезпечують помітний матирующий ефект. Мед же працює як природний очисник, а шавлія, багата урсоловою кислотою, відома своїми протизапальними і антибактеріальними властивостями.

Зволожуюча маска для сухої, збезводненої шкіри
Натри на дрібній тертці половину яблука. Додай жовток, столову ложку яблучного оцту, чайну ложку будь-якого рослинного масла і чайну ложку меду. Перемішай. Залиш на шкірі на 20 хвилин, потім ретельно змий.
Чому це діє: яблука наситять твою шкіру вітамінами, яких їй не вистачає, а яблучний оцет, що володіє високою концентрацією фруктових кислот, заповнить нестачу вологи. Закріпити результат допоможуть мед і масла - класичні інгредієнти зволожуючих засобів.

Антивікова маска
Поріж яблуко на кубики і розімни їх виделкою. Додай яєчний жовток і три столові ложки мигдалевого масла. Розмішай до консистенції пасти. Нанеси на шкіру на 30 хвилин. Вмийся прохолодною водою.
Чому це діє:яблучна кислота зміцнює стінки судин і покращує кровообіг, повертаючи шкірі пружність і еластичність. Мигдальне масло містить вітамін Е, який уповільнює процес старіння шкіри і захищає її від УФ-випромінювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 09.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2222

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: