Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 7 порад як завжди виглядати відпочившою

7 порад як завжди виглядати відпочившою

Кілька простих способів виглядати як після відпочинку.

690x460_0xd42ee42d_2623555541447077527.jpeg (24.41 Kb)


1. Відмовтеся від телефону і планшета після настання темряви
Ми недооцінюємо вплив гаджетів на наше самопочуття і зовнішній вигляд. Нам досі важко по-справжньому усвідомити, наскільки телефони, планшети і комп'ютери виснажують наші сили. Часте використання гаджетів в темний час доби призводить до того, що збиваються природні біоритми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:3 найдієвіші рецепти для густих вій

2. Використовуйте нічні маски
Нічна маска, або sleeping pack, - це специфічний засіб догляду за шкірою з Азії, яке перейняли вже і багато брендів. Таку маску слід наносити перед сном і змивати вранці. Легка гелева текстура продукту швидко вбирається, не залишаючи на шкірі і натяку на липкість. Прокинувшись, ви виглядаєте посвіжілою, навіть якщо спали менше восьми годин.

3. Показуйте язик
Витягайте язик якомога далі вперед і вниз. Це стимулює виведення токсинів і зменшує сліди втоми. Є й інші найпростіші елементи гімнастики для обличчя, які кожен може виконувати у себе вдома.

4. Співайте
Спів корисний не менше для глибокого дихання. Всі ці дії заспокоюють розум і в той же час створюють в тілі корисні вібрації, які сприяють міжклітинній комунікації. Завдяки цьому запальні процеси в шкірі зменшуються, вона відновлюється швидше і якісніше.

5. Виконуйте гімнастику для очей
Вона знімає напругу і повертає погляду сяйво. Закрийте очі, прикладіть до повік вказівний, середній і безіменний пальці. Зробіть кілька кругових рухів спочатку за годинниковою, потім проти годинникової стрілки. Це стимулює циркуляцію крові в шкірі навколо очей. Покладіть на очі долоні і знову зробіть ними кілька кругових рухів спочатку в одному, потім в іншому напрямку. Це зменшить стрес.

6. Практикуйте розслаблююче дихання
Сядьте зручніше і сконцентруйтеся на диханні. Дихайте носом, слідуючи своєму ритму, і поступово подовжуйте видих. Потім знову вдихайте у своєму природному ритмі. Таке поступове подовження видиху активізує парасимпатичну нервову систему, яка відповідає за відпочинок і відновлення організму, і знижує рівень стресу.

7. Робіть освіжаючий макіяж
Чим природніше макіяж, тим свіжіше і молодше виглядає обличчя. Щоб "розкрити" втомлений погляд використовуйте бежеві тіні (матові або з легким перламутром), коричневу підводку і туш, яку потрібно наносити тільки на верхні вії. Приховайте почервоніння і синяву під очима за допомогою коректора зі світловідбиваючими частинками і нанесіть рожеві рум'яна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 14.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1560

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: