Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Здоров’я / 5 звичок для голлівудської посмішки

5 звичок для голлівудської посмішки

Хочеш мати ідеально білі зуби, як у голлівудських селебріті? Візьми на озброєння секрети дівчат з бездоганними посмішками!

f_8869514291370273161.jpg (17.39 Kb)
Регулярно ходи до стоматолога на огляд і для того, щоб прибрати зубний наліт
Частота, з якою варто відвідувати свого дантиста, визначається ним самим - якщо у тебе немає проблем начебто карієсу, то це не означає, що дорогу в стоматологію можна забути на пару-трійку років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як відбілити зуби в домашніх умовах

Користуйся електричними зубними щітками
Більшість з нас не знає, як правильно чистити зуби, а електрична щітка значно спрощує завдання. Її потрібно тримати під кутом 45˚ до ясен, роблячи нею кругові рухи по зубах.

Щодня користуйся зубною ниткою
Привчи себе користуватися ниткою щовечора, ретельно пройдись між зубами, видаляючи залишки їжі і наліт. Так ти не тільки очистиш важкодоступні для щітки місця, але і знизиш ризик виникнення карієсу.

Не бійся ортодонтів
Якщо природа не нагородила тебе рівними зубами, є можливість це виправити: знайди хорошого лікаря-ортодонта і попроси його підібрати для тебе оптимальні брекети - знімні або постійні.

Користуйся якісною відбілюючою пастою кожен день
Навіть якщо ти не куриш, визначені напої та продукти залишають на зубах темні плями. Чорний чай, кава, червоне вино, ягоди і соки - ось лише мала частина "чорного списку". Заведи звичку щодня користуватися делікатною відбілюючою пастою з поліруючими мікрочастинками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 15.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2190

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: