Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 7 вечірніх процедур для твоєї краси

7 вечірніх процедур для твоєї краси

Щоб залишатися свіжою та сяючою, потрбно тільки дотримуватися деяких простих ритуалів.

procedurikrasi.jpg (12.04 Kb)


1. Шкіра дуже любить вологе повітря, тому оптимальним варіантом є установка зволожувача в спальній кімнаті. Якщо при цьому ти додаси в воду кілька крапель олії евкаліпта, це ще й поліпшить твоє дихання і сон.

2. Масаж шкіри голови забезпечує додатковий приплив крові до коріння волосся. Таким чином волосяні фолікули отримують необхідне харчування, що сприяє зростанню і силі волосся. Техніка масажу наступна: використовуючи обидві руки, виконуй легкі натискання великими пальцями, при цьому роби кругові рухи, пересуваючись від периферії до центру голови. Потім кінчиками пальців малими круговими рухами пройдися уздовж лінії росту волосся від чола до тімені.

3. На руках ознаки старіння проявляються в першу чергу, а ми найчастіше зовсім забуваємо про догляд за ними. Порадуй свої ручки щедрим шаром крему, який допоможе повернути їм вологу і шовковистість.

4. Вночі твій організм відновлюється. Отримана денна доза токсинів (сигаретний дим, пил, вихлопні гази і забруднення навколишнього середовища) за ніч вбирається в шкіру. Щоб допомогти їй позбутися шкідливої ​​дії, скористайся нічним кремом з антиоксидантами, який посилить процеси відновлення клітин шкіри.

5. Щоб мати розкішну шевелюру вранці, перед сном нанеси на кінчики волосся живильну маску і залиш її на всю ніч. І не забудь покласти на подушку рушник, який захистить білизна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити погляд ясним

6. Щоб вранці твій погляд був ясним і свіжим, перед сном нанеси на область навколо очей крем з екстрактом дріжджів. Він допоможе зміцнити стінки судин, вивести зайву рідину і позбавить від темних кіл під очима. І візьми собі за правило надягати на ніч темну тканинну маску. У сні ми дуже часто трьом очі, що шкодить ніжній шкірі навколо них.

7. Нехитрий спосіб максимально підняти коріння волосся - на ніч зібрати волосся у високий хвіст. Щоб уникнути залома від гумки, використовуй еластичну шовкову стрічку, яка дозволить пасмам вільно рухатися, не травмуючись. Вологе волосся досить крихке і ламке. Професіонали рекомендують: якщо ти миєш голову перед сном, дочекайся, поки волосся висохне саме, не вдаючись до сушки феном. А щоб воно не сплуталось під час сну і були слухняними з ранку, скористайся незмивним кондиціонером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 01.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2928

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: