Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Здоров’я / 5 правил вашої молодості

5 правил вашої молодості

Якщо ви вивчите ці правила та будете їх дотримуватись, то поняття старості зникне безслідно.

e4d5e81d91b29832297a44a35c8c1c56.jpg (24.46 Kb)
Слідкуйте за травленням.

Кишечник повинен працювати, як годинник. Багато в чому це залежить від їжі: свіжі овочі та фрукти, чиста вода, поменше здобного тіста, салати і каші, а також чай з ромашки вранці дуже сприяє красі шкіри. І не забувайте про воду! 1,5-2 літри некип'яченої чистої природної води і ваша шкіра буде гладкою, сяючою і нажною!

7d6cadb6c11cae86bebfc95641388840.jpg (124.83 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрети довголіття

Повноцінний сон.

Недосипання - це найлютіший ворог краси шкіри і волосся! Намагайтеся лягати спати в такий час, щоб вам вдалося добре виспатися.

Свіже повітря
Якщо ви цілий день сидите в офісі, пройдіть додому пішки хоча б кілька зупинок. Кватирки і вікна повинні бути постійно відкриті, а взимку якомога частіше. Людині необхідно в годину близько тридцяти кубометрів свіжого повітря.

Вітаміни

5371798_s.jpg (31.35 Kb)

Де знаходяться вітаміни, не мені вам пояснювати! Це знають нині навіть діти. Звичайно ж, не в сигаретах, не в алкоголі, і не в тістечках! Взимку найбільше знайдете вітамінів не в тепличних овочах, а в сухофруктах. Так що налягайте на компот із сухофруктів, курагу та ізюм додавайте в вівсяні пластівці вранці, і регулярно пийте настій шипшини, він повинен бути кислуватий на смак, тільки тоді в ньому достатньо вітамінів.

Вік жінки видають її шия і руки

Наші прабабусі не дарма носили навесні і восени тонкі рукавички - вони захищали шкіру рук, продовжуючи її молодість. В ідеалі для рукавичок сезон варто відкривати, як тільки температура на вулиці знижується до +4 градусів. Так що покупка витончених рукавичок це не пустощі, а банальний засіб захисту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 22.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1859

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: