Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом, Манікюр і педикюр / 7 правил догляду за ногами взимку

7 правил догляду за ногами взимку

Взимку ти не носиш відкрите взуття, але твоїм ніжкам все одно необхідний дбайливий догляд. Щоб шкіра ніг не стала сухою і не тріскалася, дотримуйся наших порад!

photo_202.jpg (25.4 Kb)
Підійди відповідально до вибору зимового взуття. Воно повинно бути зручним і не здавлювати ногу. Якщо ти з якої-небудь причини не носиш шкіряні чоботи, використовуй устилку з натуральних матеріалів і одягай поверх колгот бавовняну шкарпетку. Якщо твої ступні потіють в зимовому взутті, регулярно приймай контрастний душ для ніг. Холодна вода допоможе зменшити пітливість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 домашніх beauty-рецепта, які дійсно працюють

Використовуй пемзу кожен раз, коли приймаєш душ. Не хапайся за неї відразу ж, як тільки відкриєш воду - почекай 5-10 хвилин, поки шкіра стане м'якою, щоб не травмувати її. Після того, як ноги висохнуть, нанеси на ступні зволожувальний крем з вітаміном Е - він захищає шкіру від шкідливих впливів навколишнього середовища, стресу, допомагає виводити токсини і забезпечує здоровий вигляд.

Відмовся від обрізного педикюру - наноси на кутикулу спеціальне масло і відсовуй її апельсинової паличкою. Раз на тиждень проведи таку процедуру: перед сном змасти ступні маслом з вітаміном Е з капсули, одягни бавовняні шкарпетки і не знімай їх до ранку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:45, 20.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2067

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: