Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 5 технік нанесення помади

5 технік нанесення помади

Створити ідеальну форму губ - завдання не з легких! Ми розповімо тобі, як зробити бездоганний макіяж губ, використовуючи різні техніки нанесення помади.

uvlazhnyayuschaya-gubnaya-pomada.jpg (22.47 Kb)
Омбре

Варіантів макіяжу губ з ефектом омбре є кілька: затемнення центральної частини і освітлення контуру, або ж навпаки, освітлення центру і затемнення контуру. У кожному з варіантів тобі потрібно нанести колір і розтушувати його. Для подібного макіяжу тобі знадобляться лише два продукти: тональний крем для повного зафарбування губ і яскрава помада - для розтушовування.

1_632.jpg (9.58 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 правила ідеального макіяжу губ

Контрастний градієнт

Ще один варіант омбре, більш яскравий. Дана техніка нанесення макіяжу припускає використання двох насичених і контрастних відтінків помади - помаранчевий і малиновий або помаранчевий і червоний. У тебе має вийти по-справжньому літній і грайливий образ.

2_564.jpg (10.95 Kb)

Збільшення губ за допомогою олівця

Візажисти рекомендують зафарбовувати губи олівцем, щоб зробити макіяж стійкішим. В даному випадку, ти не тільки продовжиш життя мейкапу, а й візуально збільшиш губи. Для цього тобі знадобиться тональний крем, а також олівець і помада тон в тон. Спочатку нанеси на губи перламутровий олівець або тіні, а потім змасти їх тональним засобом. Після цього підкресли контур лайнером і заштрихуй куточки губ. Частину зафарбуй помадою і ретельно розтушуй колір спеціальним плоским пензликом.

3_439.jpg (10.99 Kb)

Збільшення губ за допомогою бежевого лайнера

Підбери олівець для губ, який ідеально збігається з твоїм тоном губ. Зверни увагу на більш природні, рожеві відтінки. Обведи олівцем губи, трохи розширюючи їх контур. Акуратно розтушуй лінію і нанеси дуже світлий консилер на центр губ, кромку і куточки рота.

4_326.jpg (16.28 Kb)

Пунктирне нанесення олівця

Якщо ти фарбуєш губи соковитим відтінком, підбери олівець, що співпадає з тоном помади. При його застосуванні використовуй техніку нанесення лайнера пунктиром: спочатку фіксуй кромку і вигин нижньої губи, далі малюй дуги і куточки рота. Таким чином ти зможеш підкоригувати похибки по ходу нанесення макіяжу.

5_238.jpg (12.34 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:40, 23.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3167

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: