Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 5 правил догляду за шкірою взимку

5 правил догляду за шкірою взимку

Холод, хуртовини та снігопади взимку змушують навіть легковажних дівчат приділити серйозну увагу своїй шкірі. Однак наївно вважати, що для цього достатньо користуватися одним "зимовим" кремом, на якому написано: "захистить від морозу". Пропонуємо вам список обов'язкових сезонних заходів щодо догляду за шкірою.

1533203.jpg (23.39 Kb)
Зволоження повітря
 
Велику частину часу взимку ми проводимо в приміщеннях, де працюють системи опалення, і повітря стає дуже сухим: ліпідний бар'єр виявляється нездатним стримувати випаровування води, і вона стрімко втрачає вологу. Придбайте для дому зволожувач повітря або, на крайній випадок, розставте в квартирі красиві ємності з водою.
 
М'які скраби
 
Фахівці наполягають на тому, що в холодну пору очищення пір і звільнення шкіри від ороговілих клітин дуже актуальні. Крім очищення ця процедура покращує циркуляцію крові.
 
Зволожуйте шкіру
 
Зволожуйте шкіру ввечері, після душу, і виходите на вулицю через 30-40 хвилин після всіх маніпуляцій зі зволоженням і макіяжем.
 
Захищайте шкіру від УФ
 
Це правило актуально взимку так само, як і влітку. Так що наявність якій застосовуваних косметичних засобах спеціальних УФ-фільтрів - обов'язково.

Відмовтеся від дієт
 
Взимку організм дуже потребує жирів і калорій для "обігріву". Якщо ж у цьому сезоні дієта для вас неминуча, то необхідно, хоча б, постійно приймати вітамінні комплекси і препарати, що містять незамінні Омега-3 жирні кислоти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітаміни для краси і здоров'я нігтів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 21.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1725

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: