Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Догляд за тілом / 7 кроків до рельєфного преса, які дійсно працюють

7 кроків до рельєфного преса, які дійсно працюють

Якщо ти мрієш про плоский живіт і рельєфний прес, то цей матеріал для тебе! Зрозуміло, без фізичних вправ рельєф немислимий, проте є кілька хитрих лайфхаків, які допоможуть тобі набагато швидше досягти бажаної форми.

zhnochiy-pres-vimogi-do-opracyuvannya_431.jpeg (17.52 Kb)
Крок 1: пий риб'ячий жир
Як не дивно, жири дуже важливі, щоб домогтися рельєфного преса! Риб'ячий жир в цьому сенсі просто незамінний засіб: по-перше, він дасть енергію, необхідну для будівництва м'язів, а по-друге, кислоти омега-6 мають властивість сприяти спалюванню зайвих сантиметрів саме в області черевного преса. Так що бігом в аптеку за капсулами!
 
Крок 2: завжди втягуй живіт
Рівна постава і втягнутий живіт допомагають завжди тримати м'язи в тонусі. Намагайся напружувати прес при будь-якому вдалому випадку - коли ти просто гуляєш або, наприклад, стоїш в метро. Ти сама не помітиш, як м'язи дійсно зміцніють і живіт стане плоским.
 
Крок 3: приймай контрастний душ
Основна причина, по якій жир має властивість накопичуватися саме в області живота, - порушення кровообігу. А все через сповільнену циркуляції крові! Щоб її розігнати і дозволити жиру йти швидше, кожен день приймай контрастний душ, особливу увагу приділяючи проблемній області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Все, що ти повинна знати про пілінг: 6 видів салонних процедур
 
Крок 4: роби масаж грубої мочалкою
Навіть якщо твій живіт абсолютно плоский, масаж круговими рухами допоможе швидше зробити жадані "кубики" помітними.
 
Крок 5: Активізуй черевне дихання
Ще один спосіб швидше зробити живіт рельєфним - доповнити вправи черевним диханням. Таким чином, ти активізуєш черевне дихання і відчуєш напругу м'язів преса.
 
Крок 6: більше води, більше!
Ти напевно не раз чула про те, що в день потрібно випивати півтора-два літри простої води. І зрозуміло, не робиш цього! А даремно, бо в справі побудови рельєфного тіла вода відіграє далеко не останню роль. Справа в тому, що, коли організм зневоднений, він починає відкладати жир. Вгадай, де? Правильно, в області живота!
 
Крок 7: скажи "ні" простим вуглеводам
Ось ми і підійшли до самого сумного пункту ... Морозиво, торти, цукерки, солодка газована вода, булочки і білий хліб - на жаль, всі ці радощі життя просто несумісні з рельєфним пресом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 12.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2480

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: