Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 5 типів колег, яких варто уникати

5 типів колег, яких варто уникати

Ось п'ять основних ознак справжнього офісного шкідника. На роботі тримайся від них подалі, будь це красунчик з сусіднього відділу або мила дівчина з бухгалтерії!

20140318103036.jpg (.83 Kb)
1. Вони говорять про інших колег за спиною
В принципі, немає нічого поганого в рідкісних плітках, але коли хтось постійно розпускає брехливі чутки, всі навколо будуть почувати себе ніяково. Адже хто знає, яку огидну історію він встиг розповісти про тебе колегам, поки ти ходила на обід? ..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:3 поради, як зберегти здоров'я на роботі

2. Вони неймовірно самовпевнені
Робити все, що заманеться, йому дозволяє абсолютна безкарність. Такі люди не замислюються про покарання, вони відчувають безмежну вседозволеність і впевнені, що їм завжди все сходить з рук.

3. Вони постійно скаржаться
Замість того щоб працювати і приносити користь, він обсипає колег нескінченними скаргами на несправедливість життя в цілому і окремо взятого офісу зокрема. Знайома ситуація, чи не так?

4. Вони знають всі правила ... щоб порушувати їх
Дослідження показують, що люди, які хваляться тим, що завжди дотримуються правил, насправді регулярно і з великим задоволенням їх порушують.

5. Вони не думають про колег
Оточуючі люди цікавлять його максимум, як об'єкти для чергових насмішок і пліток. Тому він здатний влаштувати неабиякі склоки навіть у самому дружному колективі - заради розваги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 14.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1789

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: