Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 8 секретів твого успіху

8 секретів твого успіху

8629_kak_motivirovat_sebya.jpg (20.22 Kb) Програш — прихована перемога. Збери терпіння в кулак і спробуй знову. Вчені знають, які якості потрібно проявляти, щоб досягти успіху.
1 секрет , правило - Віра в себе . Дуже важлива якість , тому що якщо людина не вірить в себе , навряд чи хтось інший повірить у себе. Віра в успіх , доведення розпочатих справ до логічного завершення ,вміння не зупинятися на половині шляху.

2 секрет, правило - Позитивний настрій . Коли Ви будете знаходитися на позитивній хвилі, навколо Вас як магнітом буде притягатися подібне: позитивні ситуації , позитивні люди, позитивний настрій. Щиро радійте, разом з іншими їхньому успіху . Коли Ви знаходитесь на позитиві , іншим людям приємніше з Вами спілкуватися , і якщо раптом виникають якісь питання , вони вирішуються набагато легше.

3 секрет, правило - Робити по -іншому. Не пам'ятаю, де я чув цю фразу, вона дуже часто згадується мені : «Якщо Ви хочете таких же результатів як усі, значить робіть так само , як усі. Якщо Ви хочете досягти більшого у своєму житті , важливо щось робити по-іншому , не як усі » .

4 секрет , правило - Ефективне управління часом . До цього правила можна віднести принципи тайм -менеджменту . Бути ефективним у своєму житті , значить ефективно управляти своїм часом. Час найцінніший ресурс нашого життя , який нам не заповнити , як би нам цього не хотілося.

5 секрет , правило - Дія. Для того щоб щось досягти , дуже важливо діяти.

6 секрет , правило - Дозвіл помилки. Немає таких людей , які не помилялися у своєму житті , навіть успішні люди , часом помиляються. Питання в тому , хто як сприймає свої помилки. Завдяки помилкам людина стає сильнішою , завдяки помилкам Ви купуєте досвід . А саме досвід формує успішність .

7 секрет , правило - Навчання . Робіть основну інвестицію , внесок в себе . Постійно навчайтеся , розвивайте отримані знання , з користю проводьте свій час. Якщо ж тільки почнете економити час, не розвиваючись як особистість , не діяти , то і успіх до вас не поспішить .

8 секрет , правило - Спілкування з успішними людьми. Заводите якомога більше знайомств , деякі , а може бути , і багато з них, будуть вам вельми корисні. З них зазвичай виростають довгострокові зв'язки в плані співпраці , дружби і близьких стосунків .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 01.06.2014
Автор: redaktor
Переглядів: 1930

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: