Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Знаменитості / 500 копій книги Кім Кардашян були розкуплені за кілька секунд

500 копій книги Кім Кардашян були розкуплені за кілька секунд

Здавалося б, Кім Кардашян не зробила великого відкриття, не зняла легендарного фільму, не випустила модної колекції, що заслужила захоплення критиків усього світу, проте захват і шанування її персони - просто приголомшливі.

294418.jpg (30.99 Kb)
Кім прославилася виключно тому, що відкрито розповідає про своє життя в реаліті-шоу і бере участь в провокаційних фотосесіях, але навіть через такі досягнення мільйони шанувальників готові стежити за нею по п'ятах, як у реальному житті, так і в Instagram. Черговий доказ вселенської любові до Кім сталвся днями, коли в продаж надійшло 500 копій лімітованого видання її книги з селфі Selfish. Всі екземпляри були розкуплені менш ніж за хвилину.
 
"Спасибі кожному, хто купив копію Selfish на Gilt! Всі розпродано менше ніж за хвилину - це божевілля!"

Офіційні продажі "книги з картинками" надійдуть лише в травні, але портал Gilt.com підготував для всіх шанувальників реаліті-зірки подарунок, запропонувавши їм кілька ексклюзивних екземплярів. Від оригінальної версії їх відрізняє не тільки нова обкладинка, на якій Кім постає в червоному бікіні, а й автограф, поставлений особисто зіркою. За шедевр від кумира фанатам довелося віддати 60 доларів.
 
До книги увійшли як селфі Кім, раніше опубліковані в її Instagram, так і селфі, ще не виходили в світ, у тому числі ранні фото, зроблені за часів роботи Кардашян в якості персонального асистента Періс Хілтон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ріанна вийшла в люди без бюстгальтера [ФОТО]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 18.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1806

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: