Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Знаменитості / 16-річний син Мадонни знову нахамив матері

16-річний син Мадонни знову нахамив матері


Старший син співачки Мадонни, схоже, пустився у всі тяжкі. Спочатку хлопця заарештувала поліція за зберігання наркотиків, тепер же 16-річний Рокко різко висловився на адресу матері.

5473_son4012015.jpg (199.25 Kb)

Буквально минулого тижня син зоряної пари співачки Мадонни і режисера Гая Річі, 16-річний Рокко, знову опинився на перших шпальтах закордонних ЗМІ. Стало відомо, що ще у вересні місяці хлопця затримала поліція за зберігання і вживання легких наркотиків.

Тоді Мадонна встала на сторону сина, заявивши, що це всього лише складнощі перехідного віку. Але, схоже, підліток порив матерів не оцінив. Рокко публічно заявив про те, що щасливий, що більше не живе з матір'ю.

- Як я радий, що більше не живу там, - прокоментував відео мами Рокко, яка взяла участь у флешмобі Mannequin Challenge (його учасники записують відео в застиглих позах).

Разом з 11-річним сином Девідом і 10-річною дочкою Мерсі Мадонна "завмерла" за обіднім столом над тарілкою з салатом. Побачивши коментар старшого сина, співачка тут же видалила відеоролик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

-Мадонна програла суд та втратила сина
-Яблуко від яблуні: 16-річного сина Мадонни заарештували за наркотики
-Дієта Мадонни: з солодощами але без алкоголю

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 03.12.2016
Автор: katerina
Переглядів: 1380

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: