Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Дієта, Психологія, Похудання / 10 способів навчитися менше їсти

10 способів навчитися менше їсти

Всі ми знаємо секрет ефективного схуднення від Майї Плісецької: досить ж ... їсти! Але як?

888d6a9653191ee5896352b3e466a2d2_cropped_630x350.jpg (19.98 Kb)
1. Тримай вилку / ложку лівою рукою (а лівші - правою)
Або зовсім перейди на китайські палички. Так, ти будеш їсти довше і важче, але й наїсися швидше.

2. Їж з посуду холодних відтінків
Теплі відтінки давно визнані збудниками апетиту, на відміну від холодних - синього, чорного, фіолетового. Білий колір нейтральний. Так що обнови свій обідній сервіз!

3. Обнімашки!
Обійми корисні для фігури: коли ми обіймаємо дорогих нам людей, торкаємося до них або навіть просто гладимо кішку, в мозку виробляється гормон довіри - окситоцин. Згідно з результатами експерименту вчених зі Швейцарії та Бельгії, він нормалізує обмінні процеси і утихомирює апетит!

4. Не їж знежирені продукти
Вони одні з головних ворогів всіх, хто хоче навчитися їсти менше. «Нічого страшного, воно ж знежирене», - думаємо ми і відправляємо в рот чергову, явно зайву ложку псевдодіетіческого страви. І потім, жирів щось у ньому. Може, й ні, а як щодо швидких вуглеводів? Отож.

5. Їж в чоловічій компанії
Психологи переконалися: ми їмо набагато менше, якщо навпроти сидить волоокий красень. Спрацьовує просте бажання виглядати вишуканою леді. Тільки врахуй: якщо ви вечеряєте в кафе, а вдома тебе чекає тортик і ковбаска, великий ризик нічного обжерливості!

6. Так пахнуть троянди
Дивно, але аромат троянди відбиває апетит. Натякни своєму обранцю.

7. Бігом марш
Півгодини аеробного навантаження підвищують рівень цукру в крові, через що почуття голоду притупляється. Так що не дивно, що ти станеш менше їсти!

8. Їж білок
Добова норма - 90 грамів чистого білка. Розподіли його на 4-5 прийомів їжі, і ти будеш почувати себе ситим, навіть якщо перекус був чисто символічним.

9. Не мерзни
Наш організм еволюційно звик накопичувати жир в холодну пору року, щоб дотягнути до весни. Якщо тобі холодно - тобі майже напевно голодно.

10. Відклади їду на 10 хвилин
Іноді, особливо в стресі або запарці, наш мозок плутає втому і голод. Захотілося перекусити? Прикрий очі і постарайся перепочити 10 хвилин. Якщо почуття голоду не пішло - поїж, а якщо ти відчула себе краще - значить просто втомилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 18.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2899

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: