Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 найкращих місць для спонтанного сексу

5 найкращих місць для спонтанного сексу

Зберися з духом і відважся на відчайдушний (і вельми приємний) крок - займися з коханим спонтанним сексом. А де і як - дивись у нас!

fd3d4d54bb0b9033392029b136f942d2_cropped_630x350.jpg (19.16 Kb)

Ліфт
Непередавані відчуття ризику бути захопленими в найвідповідальніший момент допоможе вам збудитися і зробити свою справу швидко, але якісно. Правильна поза для сексу в ліфті стандартна - притулившись спиною до стінки, а він тебе підхопить за стегна.

Кабінка для перевдягань
Вирішили під час шопінгу додати гострих відчуттів? Ласкаво просимо у світ спонтанного сексу в магазині! Від вас вимагається небагато - сміливість і мовчання. Останній пункт особливо важливий, якщо ви не хочете збентежити своєю пристрастю інших покупців і персонал магазину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі пози для ранкового сексу

Машина
Секс в автомобілі не претендує на звання новаторської ідеї, але класика безсмертна, так? Це ідеальний варіант для швидкого сексу як би "між іншим" - по дорозі додому (якщо немає терпіння дістатися до ліжка), на шляху до гостей або в пробці. До речі, остання пропозиція найнебезпечніша! Позу рекомендувати не станемо, все залежить від габаритів машини.

Сходи
Якщо у вас є час і бажання, до ваших послуг завжди пожежна драбина. Правда, є один нюанс: вибирати краще верхні поверхи, де людей вдень з вогнем не знайдеш. У цьому випадку, як і з ліфтом, краще вибирати для сексу чисті і небагатолюдні сходи в будинку з працюючим ліфтом.

Кінотеатр
Пам'ятаєш, як в юності ви з хлопцем брали два квитки на найближчий сеанс, навіть не замислюючись над фільмом? Кіно для поцілунків, звичайно ж! Згадай хоча б один фільм, який ти дійсно дивилася зі своїм першим коханням. Не можеш пригадати? Так чому ж не повторити історію, тільки без поцілунків, але з сексом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 12.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 5266

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: