Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 правил сексуального етикету

5 правил сексуального етикету

Ось про що варто пам'ятати!

4rwerwr.jpg (222.54 Kb)
Попередній досвід
Жінки люблять похвалитися, чоловіки - порівняти себе з конкурентами, нехай і колишніми. Але якщо ви все ж налаштовані на тривалі відносини, а не на секс на одну ніч, краще не поширюватися про своїх колишніх коханців. По-перше, вас можуть порахувати занадто розпусною. А по-друге, ваш партнер може подумати, що він недостатньо хороший для вас.

Жарти про чоловіче достоїнство
Ваш партер може не мати вражаючих габаритів чи не бути супервмілим коханцем, але ж щось же вас спонукало зайнятися сексом саме з ним! Очевидно, в ньому є щось, що вас хвилює ... Говоріть краще про це, а про його недоліки помовчте. У такій важливій для чоловічого его сфері, як секс, чоловіки стають надто вразливими, ви ризикуєте образити партнера зауваженням, яке вам здається цілком невинним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 ознак, що цей хлопець не той за кого себе видає
 
Питання про контрацепцію
А ось це питання - не з області ввічливості, а з області необхідності! Немає нічого ганебного або неетичного в тому, що ви поцікавитеся у партнера, чи є у нього з собою презерватив. За правилами, саме чоловік повинен подбати про це: цим він виявляє турботу про партнерку і її здоров'я. Якщо ви ніяк не наберетеся сміливості, щоб підняти цю тему, носіть пачку презервативів у своїй сумочці.

Сторонні шуми
Вкрай неввічливо класти на подушку увімкнений мобільний телефон і відповідати на дзвінок, навіть якщо ваш партнер за півкроку від оргазму. Цим ви показуєте, що те, що зараз відбувається між вами - набагато менш значуще, ніж дзвінок подруги або колеги. Найкраще зовсім вимкнути апарат або поставити його на беззвучний режим.
 
Розмова про почуття
Навіть в запалі пристрасті не варто задавати одвічне жіноче питання: "Ти мене любиш?" Навряд чи ви отримаєте правдиву відповідь, а ось зіб'єте чоловіка з ритму - напевно. Під час занять сексом, тим більше якщо ваше спільне майбутнє поки під великим питанням, зосередьтеся на фізичному задоволенні.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 07.07.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1471

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: