Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 69: Топ-4 поради, щоб зробити цю позу ще приємнішою

69: Топ-4 поради, щоб зробити цю позу ще приємнішою

Ось що варто знати, щоб отримати неймовірне задоволення.

fefer23r434234234.jpg (287.64 Kb)

Все під твоїм контролем

Якщо хочеш, щоб твої ніжні частини щільніше прилягали до губ партнера, спробуйте зробити все в варіанті "дівчина зверху". Осідлай його груди, лицем до ніг. Тепер нахилися вперед і витягни ноги, щоб ти могла дотягнутися до його "жезла любові", а він - до твоєї головної точки задоволення.

Поперек ліжка

Нехай він ляже поперек ліжка, злегка звісивши голову з краю. А ти встань поруч з ліжком (з того боку, де його голова), нахилися, поцілуй його в губи. Потім почни опускатися на ліжко, просуваючись поцілунками все далі і далі, тобто все нижче і нижче уздовж його тіла, поки обидва не опинитеся в потрібній позі.

Він зверху

Якщо хочеш, щоб активною стороною був твій хлопець, лягай на спину і дозволь йому виконати всі так само, як в першому варіанті. Твої руки залишаться вільні, і ти отримаєш можливість збуджувати його ще сильніше. Ніжно пести його член, яєчка, промежину в унісон з рухами свого рота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ідеальна дружина: 7 якостей, які він хоче бачити у своїй спутниці

На боці

Цілком зручний варіант, коли ви обидва лежите на боці обличчям один до одного - до статевих органів один одного, якщо бути точніше. Верхню ногу кожному з вас потрібно зігнути в коліні - щоб дати один одному доступ, а на нижнє стегно можна покласти голови, як на подушки - так менше втомиться шия.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:20, 09.10.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2942

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: