Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / 5 оригінальних зимових побачень

5 оригінальних зимових побачень

Довгі романтичні прогулянки вже не такі актуальні, так як на вулиці зима, а отже потрібно шукати альтернативу. Ми пропонуємо кілька цікавих і пізнавальних варіантів, як провести час удвох - від перших зустрічей до самого весілля.
kartinki24_love_0017.jpg (58.28 Kb)

Танці

Якщо відносини вже досить близькі для того, щоб зайнятися самим пристрасним видом танців, то ідеальним варіантом побачення буде відвідування майстер-класу по танго. В ході заняття можна багато дізнатися про свого обранця: чи вміє він «вести» (не тільки в танці, а й у відносинах), чи можете ви довіритися партнеру і, головне, як не "перетягувати на себе ковдру», а гармонійно займатися спільною справою. Все це стане в нагоді не тільки на перших етапах відносин, але і в подальшому - будьте впевнені.

66_____-.jpg (30.04 Kb)

Гончарство удвох

Коли період танців закінчився, і на горизонті з'явилося знайомство з родиною молодої людини, саме час зайнятися вдвох чимось більш практичним - хоча, до речі, не менш романтичним. Хорошим способом провести день удвох стане відвідування курсів з ліплення посуду з глини. По-перше, саме по собі це заняття дуже захоплююче, а по-друге, тут ви зможете не тільки перевірити, чи терплячий і акуратний ваш бойфренд, але і продемонструвати стриманість свого характеру. Ну і, по-третє, після такого майстер-класу ви отримаєте посуд, який зробили своїми руками, - і навіть якщо він не буде твором мистецтва, все одно знайде своє застосування (наприклад, розбити в пориві емоцій).

1_525500ffef288525500ffef2ca.jpg (44.59 Kb)

Освоєння кулінарії

Після того, як майстер-клас зі створення посуду пройдено, можна зайнятися питанням, чим тепер цей посуд наповнювати. Тому варто сходити удвох зі своїм обранцем на майстер-клас з французької кухні - як відомо, найромантичнішої кухні в світі. У цій справі теж можна знайти багато плюсів: тепер молода людина точно ніколи не скаже, що не готує вечерю, тому що не вміє цього робити. Та й хіба це не прекрасно - провести кілька годин за приготуванням страв разом з коханою людиною.

rgfshrv.jpg (234.75 Kb)

Спільне для спільного

Звичайно, ніхто ніколи не знає, до чого призведуть відносини, однак неможливо втриматися від думок з приводу оздоблення спільного дому. Можемо порадити в такому випадку відправитися удвох на уроки малювання - так ви зможете дізнатися, на скільки мистецька ваша людина, і себе перевірити. Крім того, навіть після одного заняття картини і правда виходять непоганими, так що ними цілком можна буде прикрасити спільну квартиру.

risovanie_dlya_dvoix.jpg (53.11 Kb)

Обручки своїми руками

Нарешті, коли всі етапи пройдено, можна відправитися на майстер-клас зі створення обручок: так, сьогодні навіть це можна зробити самим. До речі, кільця можна виготовити і з срібла, і з золота - варіантів багато. Звичайно, бездоганними прикраси навряд чи вийдуть, проте це дуже зворушливо.

680x452_1_7d55e85a9559c1abb37ed7dc3625b1d3725x3_0xc0a8392b_19875689191439918331.jpeg (23.95 Kb)

Джерело: http://www.elle.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:20, 15.11.2016
Автор: Марина
Переглядів: 1339

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: