Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 10 ознак того, що він буде класним коханцем

10 ознак того, що він буде класним коханцем

Під час спілкування з людиною можна багато чого дізнатися з її манери вести розмову, жестикуляції, міміки. Втім, це також стосується і сексуального темпераменту чоловіка. Читай наш матеріал та дізнавайся, як зрозуміти, що перед тобою справжній мачо.

nqdmbfw6-gg.jpg (18.03 Kb)
1. Йому справді цікаво, як пройшов твій день. Якщо хлопець ставить багато питань про твої мрії, пристрасті та проблеми, то він хоче зрозуміти, як саме зробити тебе щасливою. А це означає, що про твоє задоволенні в ліжку він теж напевно подбає.

2. Він знає, як треба до тебе торкатися. Зараз мова йде не про секс, а, наприклад, про простий дотик до руки, коли ви їдете в машині або масаж голови, коли ви дивитеся кіно. Якщо ці невинні жести змушують тебе розтанути, то є шанси, що оргазмів з ним не бракуватиме.

3. З ним ти відчуваєш себе суперсексуальною завжди і скрізь. Є чоловіки, які весь час критикують зовнішній вигляд своїх подруг - від них потрібно бігти, не озираючись. А є ті, хто піднімає твою самооцінку не гірше дорогого психолога, просто дивлячись на тебе так, як ніби ти - вилита Меган Фокс - ось вони-то нам і потрібні!

4. Він амбітний. Якщо хлопець ледачий в житті, не варто чекати від нього божевільного ентузіазму в ліжку. Звичайно, у правила є винятки, але працьовиті й цілеспрямовані в роботі чоловіки, як правило так само наполегливо працюють над оргазмом своєї партнерки в спальні.

5. Він дивиться тобі в очі. Люди, які відчувають проблеми із зоровим контактом, підсвідомо сприймаються, як нервові, закомплексовані і невпевнені в собі. А от якщо він довго і пильно дивиться тобі в очі так, що ти відчуваєш, як підкошуються коліна, це вірна ознака того, що секс перевершить всі очікування.

6. Він нікуди не поспішає. Немає нічого хорошого в тому, що він прагне вистрибнути зі штанів в момент вашого першого поцілунку - це свідчить не про його пристрасний темперамент, а про бажання отримати все і відразу без зусиль, не напружуючись.

7. Він не засуджує твої дивацтва - наприклад, захоплення романтичними реаліті-шоу на кшталт "Холостяка". Такий хлопець точно не зробить круглі очі і не втече, почувши про те, що ти хотіла б пограти в "50 відтінків сірого" в ліжку.

8. Він активно жестикулює. Руки - один з ключових "інструментів! для чоловіка в сексі і те, що він вміє ними користуватися, - це безперечно хороший знак.

9. Коли ти просиш його зупинитися в чому-небудь, він зупиняється. Можливо, він грубо пожартував, а ти попросила його припинити, оскільки це зачіпає твої почуття і він поставився до твого прохання серйозно і вибачився. У ліжку цю якість складно переоцінити!

10. Він упевнений у собі. Ні, ми не говоримо, що невпевнений хлопець не може бути хорошим в ліжку, але будь готова до того, що і фантастичним коханцем він теж не стане - це називається "задовольнятися меншим".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спокусити хлопця за лічені секунди

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 04.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3134

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: