Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Краса / 6 способів поліпшити сон і стати красивішою

6 способів поліпшити сон і стати красивішою

У наш час, коли треба дуже багато зробити, досить важко виспатися, але всі ми знаємо, що хороший сон - це запорука чудового стану шкіри і волосся! Якщо у вас виходить поспати 8:00 щоночі, ось вам 6 порад як поліпшити сон і стати красивішою ...

devushka-horosho-vyspalas.jpg (17. Kb)

1. Боротьба із заподіяною шкодою

Поки ви спите, ваша шкіра сама зцілюється після завданої їй протягом дня шкоди. Коли ви засинаєте, ваш організм виділяє мелатонін, який допомагає вашій шкірі регенеруватися і справлятися з усім нанесеним шкодою. Якщо ви недостатньо спите, то ці процеси не відбуваються повністю, і в результаті страждає ваша шкіра. Якщо ви хочете мати чудову, сяючу шкіру, вам необхідно придбати крем для обличчя, який містить мелатонін!

2. Кінський хвіст

Збираєтеся міцно зав'язати хвіст і лягти з ним спати? Не робіть цього! Коли ви крутитеся під час сну, ваше волосся може за щось зачепитися, і пошкодитися, а в гіршому випадку воно може і випасти. Замість цього, легко зберіть волосся у вільний хвіст.

3. Перекусим перед сном?

Збираєтеся замовити що-небудь смачненьке перед сном? Але ви повинні пам'ятати, що сіль, яка міститься в їжі є причиною виникнення "мішків" під очима і набряклості, оскільки сіль затримує рідину в організмі. Якщо ви не можете відмовитися від того, щоб перекусити перед сном, скористайтеся роликовим гелем для шкіри навколо очей, який впорається з цими проблемами і додасть очам чарівний вигляд!

4. Боротьба зі старінням

Згідно з останніми дослідженнями люди, які страждають від нестачі сну, старіють набагато раніше, ніж ті, які мають нормальний здоровий сон. Щоб цього не сталося вам необхідно лягти спати до пів на третю ночі - МАКСИМУМ, тоді в 8 ранку ви зможете нормально прокинутися.

5. Подушки

Скільки у вас подушок? Дослідження показують, що цілком достатньо двох маленьких подушок. Їх висота повинна допомагати шкірі розслабитися і скоротити поява набряклості під час сну.

6. "Рум'яний ранок"

Під час сну температура вашого тіла природним чином піднімається, оскільки приплив крові до шкіри збільшується. Це надає шкірі рум'янець, коли ви прокидаєтеся вранці. Якщо ви недостатньо спите і ваша шкіра вранці не має рум'янцю, в такому разі скористайтеся скрабом для обличчя, щоб надати шкірі божественного сяйва!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як комп'ютер впливає на стан нашої шкіри

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 21.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1643

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 1
Света 23.05.2015 - 18:15
Проще говоря. Ложится надо в одно и такое время и жизнь наладится )
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: