Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта, Похудання / 10 ознак того, що потрібно припиняти худнути

10 ознак того, що потрібно припиняти худнути

Прагнення схуднути досягнуло пандемічного масштабу. На пальцях можна перерахувати жінок, які не пробували стати стрункішою. І все ж іноді схуднення - особливо неправильне - пов'язане з великим ризиком для здоров'я. Читай ознаки, за якими можна визначити, що тобі слід перестати сидіти на дієті.

476820103.jpg (20.46 Kb)
1. Постійно хочеться їсти. Неможливо схуднути, голодуючи. "Смокче" під ложечкою - це не просто дискомфорт. Це сигнал того, що твоє тіло недоотримує потрібних йому речовин. А значить, запускає програму "виживання": посилено запасає жир і руйнує м'язи.

2.Щастя тільки для худих?. Багато хто з нас нездатні насолоджуватися життям, "поки не ...". Здається, що ось зараз піде целюліт, з'явиться просвіт між ногами і ось воно, щастя. Біда тільки в тому, що люди, схильні до такого світогляду, не відчувають задоволення від життя ніколи. До повного щастя не вистачає якоїсь деталі: худих ніг, люблячого чоловіка, своєї квартири ... Депресія через свій зовнішній вигляд вірна ознака того, що у виправленні відносин зі своїм тілом знадобиться допомога психолога.

3. Нишком їж "вкусняшки". Їж, а потім обіцяєш собі, що відновиш дієту. Така харчова поведінка - ознака демонізації певних продуктів і підвищеної тривожності в поєднанні з відчуттям провини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як схуднути і не відмовляти собі в алкоголі

4. Дозволені і заборонені продукти. Постійний контроль над собою змушує твоє бажання схуднути перетворитися на синдром. Якщо ти чітко заборонила собі їсти певні види їжі, задумайся: а нормальні в тебе "стосунки" з їжею?

5. Постійна дратівливість. Різка зміна настрою і висока дратівливість - це ознаки низького рівня цукру в крові. А таке трапляється тоді, коли ти їси занадто мало або занадто рідко.

6.Прощавай, менструація! Про амінорею можна говорити тільки після 6 місяців без місячних. Але навіть прості затримки, які починаються після твого періоду "похудання", повинні насторожити. Затримки менструації трапляються тоді, коли серйозно сповільнюється метаболізм.

7. Геть пропав апетит. Що цікаво, повна відсутність апетиту - теж нехороша ознака. Таке може статися, якщо ти занадто довго (і занадто сильно) урізала денну калорійність і вже не сприймаєш сигнали голоду.

8. Тренування і дієта гірше тортури Насправді дієта - це не голодування і не відмова від смаколиків. Це просто перебудова раціону для досягнення поставлених тобою цілей. Негативне ставлення до спорту і здорового раціону - ознака неврозу. Як розумієш, худнути, через силу бігаючи зі степпером і з ненавистю вивертаючи тортики у відро для сміття довго не вийде.

9. Виснаження. Немає сил навіть встати з ліжка? Твоє тіло недоотримує "палива". Збільш частку складних вуглеводів в раціоні.

10. Дієта заважає жити Погано, коли їжа стає визначальним фактором твого життя. Ти перестала зустрічатися з друзями, тому що вони люблять добре поїсти? Відмовляєшся від запрошення на свято, так як там буде піца? Хмуро дивишся на гостей на сімейному ювілеї, які уминають шубу, і жуєш кашу зі свого лоточка? Припиняй свою дієту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:40, 29.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2268

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: