Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 9 причин не пропустити сніданок

9 причин не пропустити сніданок

Снідати важливо і дітям перед школою, і дорослим перед робочим днем. Тим не менш, через ранковий брак часу ми регулярно пропускаємо сніданки, надаючи тим самим своєму здоров'ю ведмежу послугу.
Які ж причини повинні нас спонукати вставати на 10-15 хвилин раніше, щоб приготувати собі повноцінний сніданок?


szo-prigotuvati-na-snidanokipevi.jpg (34.03 Kb)
1. Необхідно «завести» травну систему, порушивши нічний голодування. Після 8-10 годин без харчування наш організм гостро потребує дозу енергії. Поки ми спали, наш організм працював!

2. Сніданок закладає основу для збалансованого харчування протягом дня. Вживши покладену порцію їжі вранці, ми захищаємо себе від того, щоб до обіду не перекушувати всім, що попадеться під руку, і вже тим більше від того, щоб підійти до обіду з вовчим апетитом.

3. Крім іншого, недоїдання викликає притуплення уваги, що може позначитися на якості вашої роботи. А це науково доведений факт.

4. Сніданок - запорука здоров'я і стрункої фігури. Люди, що приділяють увагу прийому їжі після пробудження, менше схильні до набору ваги і серцево-судинним захворюванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Формула ідеального сніданку

5. Ранок - найкращий час для вживання молока. Хто з нас буде випивати склянку молока на обід в офісі? А між тим, це один з основних джерел кальцію, щоденна доза якого дозволить уникнути проблеми з кістковими тканинами. Тим, хто зовсім не любить молоко або страждає непереносимістю, можна порекомендувати молоко без вмісту лактози або йогурт.

6. Сніданок надає нам повну свободу вибору продуктів. Якщо на обід багато змушені їсти те, що пропонує кафе при офісі, а на вечерю ми взагалі невідомо де опинимося, то на сніданок ми можемо з'їсти те, що віддаємо перевагу в даний момент, на приготування чого нам вистачить часу і що відповідає нашому стилю життя.

7. Відмінний момент, щоб з'їсти фрукти. Загалом протягом дня радять з'їдати три порції фруктів. На сніданок фрукти повинні бути свіжі, а якщо фруктові соки - то натуральні, без консервантів, оптимально - свіжовичавлені. Це забезпечить організм «повільної» глюкозою, яка не вбереться моментально, а забезпечуватиме енергією мозок аж до обіду.

8. Сніданок є відмінним рішенням для тих, хто сидить на дієті. На ранок можна перенести частину денного навантаження на травну систему, причому не відступаючи від правил дієти: цільний йогурт можна замінити знежиреним, булочку - цільнозерновим сухарем, джем - яблуком.

9. Перед сніданком ви можете прислухатися до себе і почати день так, як самі того хочете, як підказують ваші потреби, настрій, відчуття голоду і звички. Ви можете дозволити собі щільний сніданок, а потім обмежитися салатом на обід. Улюблена їжа відмінно піднімає настрій і налаштовує на миролюбний лад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 18.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1382

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: