Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта / 5 помилок під час дієти

5 помилок під час дієти

На шляху до здорового способу життя, основою якого є збалансована дієта, люди роблять кілька типових помилок. Дієтолог Тара Джідус сформулювала 5 основних помилок, які здійснюють люди під час дієти.

14283906_dieta-doktora-dyukana.jpg (16.26 Kb)
Нестача білка в дієті
Недавнє дослідження показало, що дієти з низьким вмістом білка малоефективні, оскільки призводять до високого рівня споживання калорій. Включіть в свій щоденний раціон дієтичні види м'яса: курячу грудку без шкіри, кролятину або яйця.

Виняток груп продуктів
Згідно з нещодавно опублікованого рейтингу дієт, найменший індекс у тих систем харчування, які забороняють деякі групи продуктів. Навіть дотримуючись дієти, необхідно зберегти різноманітність у харчуванні, щоб організм отримував достатню кількість поживних речовин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Чим погана салатна дієта: 3 шокуючі факти

Обходитися без перекусів
Перекус допомагає створити ілюзію ситості організму. Тому завжди майте під рукою "правильні" перекуси: сухофрукти, горішки.
Тільки не захоплюйтеся: горішки багаті калоріями.

Правильно вживайте алкоголь
Коли мова заходить про тверду їжі, ми набагато простіше уявляємо собі її калорійність. Однак у випадку з напоями, особливо з алкогольними, ми часто забуваємо, скільки калорій буде "коштувати" нам зайвий келих. Відмовтеся від висококалорійних коктейлів на користь сухих вин або світлого пива.

Урізноманітніть дозвілля
Якщо ви сумуєте день безперервно, дуже легко вступити в змову з совістю і напасти на холодильник. Спробуйте переключитись: погуляйте з друзями або захопіться новим видом спорту. Тільки зустрічаючись з друзями, не піддавайтеся на провокації поласувати фаст-фудом. Не забувайте про легку і корисну їжу. В якості снека підійде батончик-мюслі або нежирний сирок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 19.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1647

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: