Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 3 міфи про здорове харчування

3 міфи про здорове харчування

Фахівці зі здорового харчування отримують масу питань про те, що корисно їсти, а що шкідливо. Ми зібрали кілька найбільш обурливих міфів і хочемо їх розвінчати.

soup-greens-869075_1280.jpg (27.58 Kb)
Занадто часте споживання листової капусти шкодить вам!
Не встигли люди полюбити цей дивовижний продукт, як на всіх апологетів здорового способу життя навалився цілий шквал статей із заголовками: "отруйний" і "містить токсичні важкі метали". Але для цього капусту потрібно споживати в гігантських кількостях, наприклад, мінімум по кілька головок в день. Як кажуть, можна і води перепити. Помірність! Ось головний орієнтир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невже вода не поліпшує стан шкіри?

Необхідно уникати вживання насичених жирів, тому що вони викликають серцеві захворювання.
Останні кілька десятиліть ми прожили зі страхом, що споживання жирів - це прямий шлях до серцево-судинних захворювань. Це твердження привело нас до того, що ми стали більше споживати низькокалорійні продукти, які насправді просто замістили жири - цукрами або вуглеводами. Виявляється, жири містять цілий список позитивних моментів включаючи живильний ефект для роботи мозку і печінки, а також, можливість позитивно впливати на наш настрій. Головне, щоб джерелом жирів були органічні чисті рослини або тварини.

Молочні продукти зміцнюють наші кістки.
Маркетологи виявилися вкрай переконливими і оголосили всьому світу, що нам слід споживати тоннами молочні продукти, щоб залишатися здоровими. Правда в тому, що абсолютно не важливо вживаєте ви молоко, сир або йогурт, щоб бути впевненим, що ваші кістки міцні як ніколи. Були проведені дослідження продемонстрували, що немає прямого зв'язку між споживанням молока і поліпшенням стану кісток. Кальцій рослинного походження (наприклад, насіння кунжуту, мигдальний горіх, водорості, ревінь, брокколі та ін.) Краще засвоюються нашим організмом, ніж кальцій одержуваний з молочних продуктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 18.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1719

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: