Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта / 5 напоїв, які покращують травлення

5 напоїв, які покращують травлення

Ці рецепти детоксикації точно знадобляться тобі 1 січня, читай уважніше!

1308_koktel_zdorovya.jpg (18.53 Kb)

1. Яблуко і кориця
Тонко наріж одне яблуко і залий 500 мл чистої води, додай 1 ч. ложку меленої кориці, остуди і випийте протягом дня. Поєднання яблук і меленої кориці допоможе тобі нормалізувати обмін речовин і очистити травний тракт.

2. Лимонний сік і мед
2 ст. ложки свіжовичавленого лимонного соку змішай з 200 мл теплої води, додай 1 ч. ложку натурального меду, щіпку меленого імбиру. Приймай натщесерце, за півгодини до сніданку. Це допоможе очистити травну систему, зміцнить стінки судин і подарує заряд життєвої енергії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 здорових продуктів, які шкодять фігурі

3. Імбирний напій
Трохи свіжого кореня імбиру (3-4 см) очисть від шкірки і дрібно наріж, залий 1 літром гарячої води, доведи до кипіння і вари на середньому вогні 10 хв., Проціди. Після охолодження додай щіпку меленої кориці і кілька столових ложок сиропу шипшини. Приймай протягом дня по 100-150 мл за півгодини до їди. Напій нормалізується травлення, обмін речовин.

4. Коктейль здоров'я
Приготуй свіжовичавлені соки з 1 апельсина, 1 лимона і 1 моркви, змішай з 100 мл мінеральної води. Пий натщесерце за півгодини до їди. Цей коктейль - прекрасний засіб від втоми, в ньому велика кількість антиоксидантів.

5. Огірок і селера
Подрібни 1 огірок і 1 корінь селери, додай 300 мл води. Пий протягом дня, ідеально підходить для розвантажувальних днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 31.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1365

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: