Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта, Похудання / 6 порад, аби схуднути за тиждень

6 порад, аби схуднути за тиждень

Ми знаємо декілька хитрощів, які допоможуть наблизитися до заповітної мрії всього за тиждень.

1432619695_kakaya-dieta-luchshe.jpg (60.96 Kb)
1. Плануй режим харчування
Чим ретельніше ви сплануєте своє меню на день (а то й на тиждень вперед), тим менше вірогідність раптово завернути в найближчий до роботи фастфуд. Спробуйте відвести якийсь день під закупівлю продуктів на тиждень вперед і готувати здорові страви. Частина з них цілком можна заморозити, розділивши на порції і розклавши по боксах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як швидко схуднути без спортзалу?

2. Не забувайте про сніданок
Сніданок - найважливіший прийом їжі. Саме від нього залежить настрій, енергія і апетит протягом всього дня. Цілісне зерно, білки, корисні жири після пробудження допоможуть уникнути появі вовчого апетиту до полудня. А з'ївши невеликий десерт з ранку, ви з легкістю відмовтеся від нього після роботи.

3. Пийте багато води
Необхідна кількість води підтримує роботу організму на вищому рівні, особливо, якщо пити з розумом: стакан за півгодини до прийому їжі допоможе з'їсти менше, стакан через 45 хвилин після їжі поліпшить метаболізм. А ось питво під час трапези розчинить шлунковий сік і лише сповільнить перетравлення.

4. Гуляйте перед обідом
Обід на робочому місці шкідливий з кількох причин. По-перше, відволікаючись від вмісту ланч-боксу на перевірку пошти, ви з'їдаєте більше, ніж потрібно. По-друге, ви не отримуєте повноцінний відпочинок під час годинної перерви. Обов'язково ходіть на обід в їдальню, а ще краще - в кафе. Або просто прогуляйтеся по вулиці до обіду. Це дозволить переключити думки розслабитися, залишатися активною і, звичайно, з'їсти менше.

5. Скоротіть споживання солі
Сіль - не цукор, і від неї, ясна річ, не товстіють. Однак саме натрій, що в ній є, призводить до затримки рідини в організмі і здуття живота. Надлишок носить назву "вага води". Щоб позбутися його, скоротіть споживання солі. У чистому вигляді замініть її лимонним соком, додаючи його, наприклад, в салати.

6. Починайте обід та вечерю з овочів
Перш ніж приступити до основної страви, з'їжте овочевий салат або легкий суп, наприклад, мінестроне або борщ (крем супи, хоч і овочеві, засновані на вершках і тільки здаються легкими). Таким чином, ви наповните шлунок корисною клітковиною, що допоможе з'їсти менше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 17.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2659

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: