Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта / 5 звичок, що заважають худнути

5 звичок, що заважають худнути

Чому вам так складно розлучитися із зайвими кілограмами.

201303055135abjgjka84697a.jpg (31.65 Kb)
1. Ви мало спите
Цей пункт впевнено очолює наш список звичок, які заважають розлучитися зі злощасними зайвими кіло. У сучасному мегаполісі 8 годин сну, наполегливо рекомендовані лікарями, перетворилися на утопію - в середньому мешканка великого міста проводить в обіймах Морфея не більше 6 годин на добу. Позбавляючи організм повноцінного відпочинку в ім'я кар'єри, навчання і веселих тусовок з друзями, ми не тільки знижуємо імунітет, уповільнює обмін речовин і зводимо нанівець зусилля по догляду за зовнішністю (як не крути, сон - найкраща б'юті-процедура), але й провокуємо постійне відчуття голоду.

2. Ви зловживати "корисною" їжею
Приймаючи рішення харчуватися правильно, ми нерідко потрапляємо на вудку хитромудрих маркетологів і відчайдушно змітаємо з прилавків знежирені фруктові йогурти, сирки, сири, фруктові соки, безглютенові булочки і супернатуральні батончики. Виявляється, що йогурти, наприклад, за змістом цукру не поступаються морозиву, різноманітні батончики - як правило, не більше ніж злегка поліпшена версія цукерок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вода Сассі допомагає схуднути?

3. Ви відмовляєтеся від сніданку
Про те, що здоровий сніданок необхідний і для гарного самопочуття, і для стрункої фігури, відомо всім. І все ж багато хто з нас продовжують відмовляти собі в ранковій трапезі, посилаючись на поспіх або відсутність апетиту. Підсумок передбачуваний: млявість, вовчий апетит до обіду, не найкорисніші перекушування, уповільнений обмін речовин і надмірно ситна вечеря.

4. ВИ винагороджується себе їжею
З цією звичкою боротися, мабуть, найскладніше - при цьому саме вона зазвичай стає головною причиною появи зайвої ваги. Дуже часто ми їмо не тому, що голодні, і навіть не за компанію, а тому, що позаду напружений робочий день і його просто необхідно завершити шоколадкою; або тому, що щойно відбулася неприємна розмова з бойфрендом - а значить, на допомогу поспішає морозиво. У підсумку їжа з просто їжі перетворюється для нас на засіб від нудьги, винагорода за успіх і ліки від депресії, і ми звикаємо заїдати емоції, неминуче набираючи зайві кілограми.

5. Ви їсте перед телевізором або за комп'ютером
Звичка їсти без відриву від улюблених гаджетів змушує нас з'їдати на 20-30% більше норми - а все тому, що обмін повідомленнями і перегляд телешоу перетворюють прийом їжі в механічний процес, позбавляючи нас можливості насолоджуватися відтінками смаку і відчути момент насичення. Щоб не допустити переїдання, спробуйте перетворити кожний прийом їжі в приємний ритуал,і намагайтеся їсти якомога повільніше, смакуючи кожен шматочок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 15.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1824

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: