Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 секретів стрункості від дієтолога

5 секретів стрункості від дієтолога

Голлівудський експерт з харчування, Кімберлі Шнайдер, яка завідує раціонами сім'ї Ченнінга Татума, Ферджі і Кріса Хемсворта мотивує не тільки своїх зіркових клієнтів і сьогодні поділиться секретами з тобою.

123565_91808442267_1223917092_n1.jpg (74.86 Kb)


Почни день правильно
Щоб побачити різницю в рівні енергії, іноді достатньо внести лише незначні зміни в свій режим дня. Відразу після пробудження Кімберлі радить випивати склянку теплої води з лимонним соком, щоб запустити травну систему і підбадьоритися. Вітамін С і ензими позитивно впливають на печінку і забезпечують природний детокс. Ну а каву можна випити і по дорозі на роботу.

Ніяких яєць зранку
Згідно поширеній думці, некруте яйце або омлет - відмінний сніданок, але Шнайдер так не думає. Дієтолог радить починати день з легкої їжі, а яйця такими не є. Організм витрачає багато енергії, щоб переварити яєчний білок, саме тому ти починаєш відчувати голод вже через пару годин після такого сніданку і мимоволі йдеш за солодощами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ефективна білкова дієта з рисом

Трохи про соки
Всупереч моді на сокові детокс-курси, Шнайдер не є їх палкою прихильницею через високий вмісту в них цукру і калорій. Замінювати фреші Кімберлі радить смузі - тобто не вичавлювати фрукти та овочі, а просто змішувати їх в блендері. Так ти продовжуєш споживати клітковину, а вона, у свою чергу, дуже сприяє схудненню і очищенню організму.

Новий погляд на протеїн
Ще один міф, який поспішає розвінчати Кімберлі, це користь білкових дієт. Експерт вважає, що протеїн повинен бути в раціоні, але не складати його переважну частину. Справа в тому, що надлишок білка погано впливає на печінку і нирки.

Уважно читай меню
Якщо тобі належить повечеряти в ресторані, не накидайся на хлібні палички і ситну піцу. Випий склянку води, замов собі велику порцію зеленого салату і неспішно його з'їж. Що стосується основного блюда, то нехай це буде курка чи індичка з некрохмалистими овочами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 18.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1878

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: