Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Похудання / 4 істини про схуднення

4 істини про схуднення

Уважно прочитай це перед тим, як почати свій шлях до ідеальної фігури.

pohudenieeffergtgh.jpg (37.25 Kb)
Худнути потрібно поступово
Швидкий результат, який обіцяють батончики для схуднення, екстремальні дієти і сокові детокс, - це міф, який тільки нашкодить твоєму здоров'ю. Можливо, вони допоможуть тобі очистити організм відчути себе стрункішою, але істотно зменшити жировий прошарок за тиждень просто нереально. До того ж, такі жорсткі експерименти найчастіше закінчуються зривами і поверненням початкового ваги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як легко схуднути на вині?

Голод - твій ворог
Різко обмеживши себе в харчуванні, ти дійсно зможеш втратити пару кілограмів, однак це спричинить уповільнення обміну речовин. У такому випадку, організм переходить на "режим голодування", в результаті чого калорії будуть витрачатися економніше і худнути буде набагато складніше.

Не всім підходять одні й ті ж дієти
Кожен організм реагує на дієту по-різному, а тому не варто повторювати за подругою, якій вдалося схуднути на ананасовій дієті. У всіх свої потреби, які залежать від рівня активності, обміну речовин і безлічі інших чинників.

Збільшуючи інтенсивність тренувань, ти спалюєш більше калорій
Не обов'язково пітніти в спортзалі на годину довше звичайного, щоб спокутувати свою провину за зайві з'їдені калорії. Краще натисни, зробивши вправи ефективніше наступним чином: рухайся швидше, збільш нахил бігової доріжки, додай гантелі, збільш вагу і займайся на нестійкій поверхні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 25.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1816

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: