Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 6 фактів на користь кориці

6 фактів на користь кориці

Дізнайся з нашого матеріалу 6 надзвичайних фактів про користь кориці!

6245c6c284d1252562832kapk5ac2f3f8c.png (405.38 Kb)
1. Допомагає при здутті живота
Якщо у вас є проблеми зі шлунком - кориця прийде на допомогу. Вона покращує травлення і зменшує здуття живота до мінімуму.
 
2. Усуває грибок
Кориця має протизапальну і протигрибковою дією і є ефективною навіть при боротьбі з вошами! Однак її не слід використовувати під час вагітності або якщо у вас є виразки шлунка або кишечника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 проблем, що псують здоров'я волосся
 
3. Лікує застуду
Хочете позбутися від дратівливої застуди? У нас є фантастичний спосіб! Рецепт простий: 1 чайна ложка меду + 1/4 чайної ложки кориці два рази на день протягом трьох днів.
 
4. Допомагає схуднути
Кориця прискорює обмін речовин, покращує травлення і регулює роботу нирок. Вона очищає тіло і допомагає позбавитися від зайвої ваги. Також корицю часто можна зустріти в компонентах антицелюлітних кремів.

5. Нормалізує рівень цукру у кроки
Недавні дослідження показали, що екстракт кориці знижує рівень глюкози в крові за рахунок підвищення чутливості до інсуліну і уповільнення всмоктування вуглеводів в тонкому кишечнику.
 
6. Покращує стан шкіри
Масло кориці, яке міститься в самій спеції, має антисептичні властивості і є потужним антиоксидантом. Крім того, воно знижує секрецію сальних залоз і запобігає забрудненню пор. Ви хочете мати красиву шкіру? Тоді пробуйте маску з корицею!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 01.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1737

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: