Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 6 ознак хронічного недосипання

6 ознак хронічного недосипання

Ці симптоми - тривожний дзвіночок для твого способу життя, чи страждаєш ти на недосипання?

ghfhhy.jpg (24.38 Kb)
1. Ти стала дратівливою
Чим більше ти втомлюєшся, тим більш дратівливою стаєш. Недосипання призводить до того, що в тебе просто не вистачає сил, щоб справлятися зі стресом. Це може призвести до депресії і безлічі інших розладів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачний та корисний подарунок до Дня Закоханих [ФОТО]

2. Ти завжди голодна
Недолік сну призводить до зниження рівня лептину - гормону, який пригнічує голод і підтримує енергію. Якщо тобі постійно хочеться що-небудь перекусити, причина може бути в банальному недосипі.

3. Ти миттєво засинаєш
Якщо ти відключаєшся, ледь торкнувшись головою подушки, це вірна ознака того, що тобі потрібно як слід виспатися. Учені говорять, що якщо ти засинаєш швидше ніж за п'ять хвилин, то, швидше за все, організм страждає від нестачі сну.

4. Ти виглядаєш, немов з похмілля
Розсіяний погляд, червоні очі і тьмяний колір обличчя не завжди є результатом алкогольних вечірок. Точно такий же результат ти отримаєш, якщо будеш хронічно не висипатися.

5. Твій імунітет знижується
Якщо ти примудряєшся регулярно простуджуватися і відчувати себе огидно, це вірна ознака перевтоми організму. Імунна система набирає сили уві сні, тому ті, хто спить не менше восьми годин на добу, хворіють утричі рідше.

6. Твоє лібідо знижується
Досить важко думати про секс, якщо ти засинаєш, як тільки лягаєш на ліжко. Однак це науковий факт: нестача сну призводить до відчутного зниження статевого потягу. Ще б! Адже в організму просто немає сил на це.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 02.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1823

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: