Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 "здорових" міфів, які не працюють

5 "здорових" міфів, які не працюють

Ми всі вже давно звикли вірити в ці міфи, навіть не підозрюючи, що це неправда!

194_img5fgvmpetgm.jpg (16.22 Kb)
Міф № 1: Унітаз в громадському туалеті - джерело страшних хвороб
Само собою, він не стерильний, але жоден вірус з тих, що тебе так лякають, не може вижити поза людським тілом. Тобто навіть якщо перед тобою кабінку відвідав не самий здоровий персонаж, віруси загинули ще до того, як кабінка звільнилася. Терпіти - ось що насправді шкідливо!

Міф № 2: Від мучного трапляється здуття живота
Медична статистика невблаганна: всього 1% пацієнтів дійсно не здатний засвоювати клейковину, у інших причин для набору ваги повно, але пара тостів в день ніякого відношення до них не мають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не захворіти на грип?

Міф № 3: Жовток шкідливий!
Цей міф давно розвінчаний дієтологами. Наявність в твоєму раціоні яєчних жовтків ніяк не впливає на рівень холестерину в крові.

Міф № 4: Антибактеріальне мило краще звичайного
На справі воно швидше шкідливе. Антибактеріальні компоненти руйнують природний ліпідний бар'єр на поверхні твоєї шкіри, тим самим знижуючи її здатність чинити опір зовнішній агресії.

Міф№ 5: Мікрохвильовка "вбиває" всю користь їжі
Мікрохвильова піч використовує енергію хвиль, щоб змусити молекули їжі коливатися швидше і таким чином нагріватися. Дійсно, при нагріванні частина речовин руйнується. Але справа тут саме в нагріванні, а не в тому, на вогні ти гріла миску з супом, на електроплиті або в мікрохвильовці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 05.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1450

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: