Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія / Що зміцнює жіночу дружбу?

Що зміцнює жіночу дружбу?

Дружба - річ часом алогічна і непередбачувана. Але все ж у неї є деякі закони. Вони можуть здатися вам дивними, але вони працюють!

o276614662202551_11.jpg (45.07 Kb)
Не кажіть всієї правди
Ви дійсно думаєте, що вашій подрузі треба почути з ваших уст, що вона була дурепою, коли зв'язалася з невідповідним чоловіком? Або що нова кофтинка сидить на ній косо і криво? Помиляєтеся: подрузі важливіше знати, що ви підтримаєте її і зрозумієте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що псує твій сон?

Не зациклюйтеся
Принадність дружби в тому, що, на відміну від коханців, друзів може бути набагато більше, ніж один. Не варто намагатися обмежувати спілкування однією подругою: розширюйте коло своїх знайомств і потенційних друзів.
 
Не виховуйте
Так, у вашої подруги є маса якостей, які вам не подобаються. Її моральний вигляд залишає бажати кращого, її будинок схожий на свинарник, а її чоловік - на нахабного кабана. Але ... але ж ви спілкуєтеся з нею не для того, щоб випробувати на практиці свої педагогічні таланти?

Повертайтеся!
Навіть після великої сварки і обіцянки "ніколи більше не зустрічатися" - повертайтеся! Телефонуйте, пишіть, пропонуйте зустріч. Якщо, звичайно, дійсно відчуваєте потребу в її присутності. Пам'ятайте: справжніх друзів занадто мало, щоб розкидатися ними через дрібниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 20.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1647

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: