Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія / 3 поради від всіх хвороб

3 поради від всіх хвороб

Тому так важливо очищати свою свідомість від ментальних і емоційних проблем. Нагадуємо, як саме це можна зробити.

343111.jpg (122.74 Kb)
1. Намагайтеся позбуватися від негативних емоцій
Особливо руйнівна емоція гніву - вона моментально запускає небезпечні біохімічні процеси в організмі. Потрібно стежити за собою і не допускати негативних думок, тому що вони в першу чергу ускладнюють наше життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 білкових дні для швидкого зниження ваги
 
2. Не потрапляйте в залежність від спогадів
Спогади нам потрібні як реалізація певного досвіду. Наша сила в тому, щоб жити в сьогоденні. Найбільше енергії у нас забирають негативні спогади, образи. Буває, що людину образили в школі, і він пам'ятає це все свідоме життя. Деякі дослідження навіть показують, що саме образи викликають важкі хвороби, такі як рак. Не треба пригнічувати спогади або їх ігнорувати. Але, якщо спогади приходять, треба спостерігати їх без емоційного забарвлення: так, це було, але це давно вже минуло.

3. Для емоційного очищення дуже корисні легкі форми медитації
І для цього не потрібно бути йогом або жити в Гімалаях. Просто після роботи прийміть душ, вимкніть телевізор. І посидьте 10 хвилин в тиші, стежте за диханням, стежте за розумом. Думайте про щось приємне!
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 20.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2545

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: