Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 4 шокуючі факти про сир, які варто знати

4 шокуючі факти про сир, які варто знати

Ти любиш побалувати себе сиром? Можливо рахуєш, що він корисний та дієтичний? Приготуйся дивуватись, усе не так просто!

tgrth555.jpg (273.74 Kb)
1. Сир - один з найбільш солоних продуктів
Кількість солі, яке виробники додають в усі сорти сиру - це далеко не та доза, що необхідна для запобігання розвитку бактерій. Рівень харчового натрію в сирах сильно перевищує норму, і навіть викликає звикання. Відповідно до показників Consensus Action on Salt and Health, за кількістю вмісту солі сир займає третє місце після хліба і бекону. На кожні 100 грам сиру припадає 1,7 грама солі, в той час як в день не рекомендується перевищувати норму - 2,300 міліграм. Найбільш солоними сортами вважаються халумі і блакитний. Так що краще віддати перевагу Рікотту або моцареллі, в цих сортах найменше "харчових ворогів" - солі і транс-жирів.

2. Сир містить шкідливі для організму гормони з коров'ячого молока
Сир дуже часто містить гній з коров'ячого сечового міхура. PETA попереджають, що люди, які займаються коровами на фермах, дбають тільки про те, як зробити побільше молока будь-яким шляхом. І майже завжди використовують антибіотики, щоб корови не заразилися один від одного, і гормони, щоб корови давали більше молока. Всі ці неприродні ферменти людина вбирає разом з усіма витікаючими наслідками - остеопороз, збій гормонального фону, рак грудей і передміхурової залози.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як швидко накачати сідниці? [ВІДЕО]

3. На українському ринку 75% сирів на справді сиром не являються
На справді це не сир, а "сирний продукт", виготовлений на основі фальсифікованого рослинного жиру. Факти гнітючі, але тепер відповідні органи намагаються посилено стежити за всіма підробками. А розголос ЗМІ також робить свою справу. Так що через пару років сир в нашій країні, можливо, буде складатися з 99% молочного жиру.

4. Сир викликає залежність і звикання
Зараз споживання "сирного продукту" в Америці втричі вище, ніж якісь 40 років тому. Рівне тоді ж виробники зрозуміли, яким повинен бути справжній харчовий наркотик, щоб "точку блаженства" завжди хотілося балувати. Він повинен бути жирним. Саме тому незамінними інгредієнтами фастфуду є яловичина і сир. Крім того, що ці два інгредієнти вводять в оману нервові клітини і шлунок, за ефектом вони дивно схожі з опіатом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 21.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2152

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: