Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес, Фітнес, Знаменитості / 3 фітнес-секрети від тренера Дженніфер Лоуренс

3 фітнес-секрети від тренера Дженніфер Лоуренс

Фігура оскароносної красусі - це не лише її заслуга, й й тренера, Далтона Вонга, і сьогодні ми розповімо маленькі секрети для шикарних форм.

kikiki009.jpg (187.09 Kb)
Роби невеликі зміни в свій звичний режим
Замість того щоб харчуватися однією відварною куркою і повністю відмовитися від улюбленої піци і коли, Вонг пропонує починати з малого - просто скоротити розмір порцій. Ще один спосіб скоротити кількість споживаних калорій - замовляти келих вина або шампанського замість солодких коктейлів на вечірках.

gettyimages-504463038.jpg (67.95 Kb)

Не забувай про задоволення
Вонг говорить, що секрет успішної дієти і фітнес-режиму полягає в тому, щоб тримати під контролем рівень стресу і винагороджувати себе за старання. Внеси в свій стандартний розпорядок сеанс масажу, манікюру або будь-якого іншого заняття, яке тобі подобається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієта 321: - 10 кг за 12 днів

Виходь із зони комфорту
Ти можеш легко справлятися з вправами для м'язів рук, але в той же час ненавидіти дні, коли тренер робить упор на ноги. Проте, виходити за рамки своїх переваг і можливостей вкрай корисно - особливо, в плані спорту. Щоб змінити своє тіло, потрібно працювати самовіддано, не даючи собі поблажок просто тому, що ти не любиш ту чи іншу вправу. Не бійся робити те, чого раніше не пробувала - найчастіше саме це дає найбільш вражаючий результат!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 24.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1817

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: