Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес, Фітнес / 3 види присідань для ідеальних стегон та ніг

3 види присідань для ідеальних стегон та ніг

Щоб укріпити сідниці, стегна та ноги - спробуйте ці прості вправи.

ewdf2131.jpg (150.55 Kb)
1. Класичні присідання
Ця вправа забезпечить рівномірне навантаження на всі основні м'язи ніг. Встаньте рівно, ноги на ширині таза, руки вздовж тіла. На вдиху відведіть стегна назад і одночасно зігніть ноги в колінах, щоб утворився прямий кут. На видиху поверніться у вихідне положення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як перестати лінуватись та все встигати?

2. Присідання "пліє"
У цьому варіанті акцент робиться на м'язи сідниць, стегон і внутрішню поверхню стегна. Встаньте рівно, ноги трохи ширше плечей, носки розгорніть назовні, руки на талії. На вдиху відведіть стегна назад і одночасно зігніть ноги в колінах, щоб утворився прямий кут. На видиху поверніться у вихідне положення.

3. "Ноги разом"
Такий вид присідання допоможе вам зміцнити м'язи сідниць і стегон. Початкове положення: ступні разом, прямі руки вздовж тіла. На вдиху відведіть стегна назад і одночасно зігніть ноги в колінах, щоб утворився прямий кут. На видиху поверніться у вихідне положення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 31.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 3136

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: