Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 3 причини, щоб полюбити морепродукти ще більше

3 причини, щоб полюбити морепродукти ще більше

Неймовірно, проте морепродукти ну дуже корисні!

tgtr34r3.jpg (279.64 Kb)

Причина 1: Креветки містять астаксантин
Астаксантин - каротиноїд, завдяки якому креветки стають звичного нам яскраво-червоного кольору. Він захоплює вільні радикали, які є основною причиною старіння шкіри, в два рази краще вітаміну А і вітаміну Е.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 причин неспокійного сну

Причина 2: Мідії - надійний постачальник селену
Селен - важлива складова більш 200 гормонів, які щодня працюють не покладаючи рук, підтримуючи наш організм в робочому стані. Селен допомагає засвоєнню йоду, який в свою чергу піклується про нормальне функціонування щитовидної залози.

Причина 3: Кальмари найменше схильні до інтоксикації
В кальмарах практично не виявлено жодних небезпечних речовин. Це говорить про те, що кальмари можна сміливо вживати навіть дітям, якщо, звичайно, не виявлена алергія на морепродукти. Крім того, кальмари у великій кількості містять фосфор і магній, які покращують роботу мозку і допомагають вам посилено штурмувати вершини знань і гризти граніт науки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 11.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1441

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: