Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес, Похудання / 5 найголовніших правил схуднення

5 найголовніших правил схуднення

На шляху до схуднення тримай 5 правил та навіть не думай їх ігнорувати!

324r35gbgr.jpg (180.04 Kb)
1. Вода
Вчені зі змінним успіхом розвінчують міф про те, що стан нашої шкіри безпосередньо залежить від кількості води, яку ми випиваємо за день. Крім тих випадків, коли її настільки багато, що це викликає набряклість. Але це зовсім не означає, що дві склянки води перед їжею, які феноменально сприяють поліпшенню травлення, хтось відміняв. А ось під час їжі пити не варто. Вода практично не затримується в шлунку, але при цьому, забирає з собою частину шлункового соку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супермодель Алессандра Амбросіо розповідає як їсти і не гладшати

2. Цукор
Цукор - ворог хорошої фігури. Банально? Але цілком реально. Зовсім відмовлятися від солодкого не варто, він все-таки необхідно - швидко піднімає рівень глюкози в крові, викликаючи прилив енергії. Просто навчіться правильно знаходити йому еквіваленти. Скажімо, замініть молочний шоколад на темний, морозиво - на заморожені фрукти, а латте - на американо. А ось від пакетованих соків і газованих напоїв доведеться відмовитися назавжди.

3. "Не сип мені сіль ..."
Ще одна "біла отрута" для нашої фігури - сіль. У звичних нам кількостях вона явно не сприяє швидкому зниженню ваги - затримує воду в організмі. Починайте відмовлятися від неї поступово, наприклад, замініть готові солоні снеки на hand made морквяні полички.

4. Поставимо на жирі жирну крапку
Так-так, все-таки доведеться купити ту товстенну книгу: "100500 страв для приготування в пароварці". І пароварку.

5. Поснідаємо?
Ми говорили про це тисячу разів, але, за статистикою і власного досвіду знаємо, що це важливе правило багато хто продовжує наполегливо ігнорувати. Проговоріть вголос або повісьте на холодильник плакат: сніданок - це найважливіший прийом їжі. Вівсянка, йогурт з шматочками фруктів, тости прямо з печі - вибирайте на свій смак, а отримані калорії - впевнено спалюйте протягом всього дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 18.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2164

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: