Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 4 факти на користь вівсянки

4 факти на користь вівсянки

Цей смачний та низькокалорійний продукт до того ж неймовірно корисний!

33ederrrr.jpg (328.16 Kb)
Фібра для життя.
Вівсянка вам потрібна не тому, що низькокалорійна, а тому що в ній є фібра, яка вас насичує. Плюс у неї низький глікемтческій індекс, тобто не впливає на підвищення вмісту цукру в крові. Ви відчуваєте ситість і рятуєтеся від голодних коліків, коли повільно і зі смаком їсте вівсянку на сніданок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вижити в квартирі з сусідами?

Покращує імунітет.
Зміцнює імунітет і підвищує опірність інфекціям. Рекомендується з'їсти тарілку вівсяної каші перед початком тренування. Крім того, вона впливає на нормалізацію роботи кишечника.

Для вашої шкіри.
Ви можете зробити відмінну маску для обличчя, використовуючи вівсянку, йогурт і мед, така суміш, нанесена на обличчя, - заспокоює, пом'якшує шкіру.

Внесіть різноманітність.
У всіх відношеннях вівсянка доступний і поживний продукт. Чи готові ви заприсягтися, що з сьогоднішнього дня будете їсти вівсяні пластівці? Додайте трохи свіжих ягід, банан, мед, насіння, горіхи, і вам обов'язково сподобається такий сніданок. Можна додати вівсянку в "смузі", в тісто для печива, для смаку і для обсягу і в інші страви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 15.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1806

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: