Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес, Фітнес / 5 вправ для ідеальних сідниць

5 вправ для ідеальних сідниць

Виконуйте це тренування через день і вже через місяць шкіра помітно розгладиться, сідниці підтягнуться, а обтягуючий одяг буде сидіти краще!

23424gt.jpg (117.12 Kb)
Вправа № 1 - Глибоке присідання
Встаньте рівно. Ноги на ширині плечей. На вдиху присядьте. На видиху, відштовхуючись п'ятами, поверніться у вихідне положення. Виконайте 30 повторень.

13234gt.jpg (51.25 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які вправи врятують від остеохондрозу?

Вправа № 2 - Перехресні випади назад з махом ногою
Встаньте рівно. На вдиху зробіть правою ногою перехресний випад назад. Коліно задньої ноги не торкається підлоги, а переднє - не входить за рівень носка. На видиху перенесіть опору на передню ногу, а правою ногою зробіть мах в бік. Виконайте 15 таких повторень і повторіть все те ж саме на іншу ногу.

2_____.jpg (54.37 Kb)

Вправа № 3 - Мах ногою назад
Початкове положення - ліва нога злегка зігнута, права відведена назад. Опора на п'яті. На видиху підніміть праву ногу паралельно з підлогою, на вдиху - опустіть на підлогу. Руками можна спертися на коліно передньої ноги або триматися за будь-яку опору. Виконайте таких 15 повторень і повторіть все те ж саме на іншу ногу.

3_____.jpg (.31 Kb)

Вправа № 4 - сідничний міст на одній нозі
Ляжте на підлогу, при цьому спираючись ліктями в підлогу. П'ятою правої ноги упріться в підлогу, а ліву ногу підніміть вгору. На видиху, скорочуючи сідниці, підніміть таз вгору, на видиху поверніться у вихідне положення. Виконайте таких 15 повторень і повторіть все те ж саме на іншу ногу.

4______.jpg (53.58 Kb)

Вправа № 5 - Підняття ніг, лежачи на животі
Ляжте на підлогу обличчям в низ. Ноги зігніть в колінах. На видиху підніміть ноги, скорочуючи сідничні м'язи. На вдиху повільно поверніть ноги в початкове положення. Виконайте таких 25 повторень.

5_______.jpg (54.62 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 26.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2538

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: