Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 порад для приливу енергії та сил

5 порад для приливу енергії та сил

Де ж взяти життєву енергію? Спробуйте п'ять ефективних і приємних ідей.

efrefrefr.jpg (145.83 Kb)
1. Позбутись 3 кг
Недолік енергії в весняний період часто виникає в результаті збільшення ваги взимку. Тому зараз саме час, щоб прискорити обмін речовин, позбавитися від зайвих сантиметрів і підвищити рівень серотоніну. Як тільки ви втратите зайві кілограми, то швидко відчуєте прилив життєвих сил, легко поміститеся в одяг з попереднього сезону і поліпшите настрій!
 
2. Пити вітамінні коктейлі замість кави
Намагайтеся обмежити кількість уживаної кави. Кофеїн, що міститься в ній, підвищує рівень гормону стресу і кортизолу в крові. Це послаблює нас. Тому замість чашечки кави випийте вранці на сніданок коктейль, який зміцнює тіло і підтримує імунітет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що варто їсти весною?
 
3. Виїжджати на вихідні за межі міста
Проведіть вихідні дні в іншому середовищі, наприклад, в лісі, горах або біля моря. Пішохідні тури допоможуть зміцнити серце і легені. А перебування на морі допоможе заспокоїтися і забезпечити організм необхідною дозою йоду, який дуже корисний в боротьбі з весняною втомою.
 
4. Відпочивати протягом півгодини щодня
Під час відпочинку організм виділяє гормон серотонін, який стимулює імунну систему. У той час, коли ми нічим не займаємося, насправді ми перезаряджаємо свої батареї. Це дуже важливо, тому що втома, накопичена протягом тривалого часу, викликає стрес, знижує імунітет і послаблює вашу життєздатність.
 
5. Часто сміятися
При погіршенні настрою ми часто тягнемося до солоденького. Звичайно, адже ласощі швидко дають відсіч нудьзі, але цей ефект, на жаль, проходить дуже швидко. До того ж, залишається потім у вигляді складок на талії. Краще поправити настрій сміхом. Коли ми сміємося, легкі отримують в три рази більше повітря, ніж при нормальному диханні. В результаті в кров і мозок надходить більше кисню, що, в свою чергу, викликає збільшення кількості ендорфінів в організмі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 08.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1923

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: