Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 4 звички в харчуванні, які призводять до старіння

4 звички в харчуванні, які призводять до старіння

Деякі харчові звички неодмінно призводять до того, що організм старіє раніше, ніж йому належить. Виключивши такі пункти зі свого повсякденного життя, ви значно знизите ризик появи ранніх зморшок на вашій шкірі./

898ujyhnmjkmj.jpg (171.83 Kb)
Зловживання фастфудом
Трансжири викликають запальні процеси в організмі. А вони в свою чергу прискорюють старіння зсередини.
 
Залежність від солодкого
Надмірне споживання великої кількості цукру є для людини дуже серйозним навантаженням. Надлишок його проникає в кров і викликає проблеми за рахунок попадання в білкові молекули. Цей процес гліколізу сприяє прискореному старінню клітин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ефективна розвантажувальна дієта після свят
 
Надлишок вуглеводів
Рафіновані вуглеводи представляють собою звичайний замаскований цукор. Вони дуже швидко перетворюються в цукор і потрапляють в кровотік, що викликає гліколіз, описаний в попередньому пункті. З цієї причини фахівці рекомендують вибирати складні вуглеводи, на кшталт овочів і цільнозернових, оскільки на їх перетравлення організму потрібно більше часу.

Очікування почуття голоду
Якщо між прийомами їжі ви чекаєте саме стільки, скільки потрібно для того, щоб виник голод, то це прискорить старіння. Харчування під впливом почуття голоду призводить до переїдання. Тому так важливо дотримуватися збалансований раціон з білків, вуглеводів і жирів при кожному прийомі їжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 11.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1440

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: