Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія / 4 поради, щоб пережити труднощі

4 поради, щоб пережити труднощі

У всіх нас час від часу трапляються важкі ситуації в житті. Якщо зараз у вас настав саме такий період, спробуйте наступні духовні практики, які допоможуть відновити рівновагу.

09iujhygtf.jpg (242.02 Kb)
1. День тиші
Звільніть свій день від телевізора, новин і газет. Дозвольте тиші занурити вас в духовний світ. Відсутність будь-яких новин, свобода від зовнішнього впливу подарують вам заряд чистої енергії. Немає сенсу присвячувати всю себе речам, над якими у вас немає контролю.
 
2. Музика
Протягом дня спробуйте наспівувати або насвистувати улюблені мотиви. Підберіть мелодію за настроєм, щоб виплеснути емоції назовні, при цьому не має значення - сумно вам або весело. Нехай музика стане вашим зціленням!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які продукти піднімають настрій?

3. Життя прекрасне
Якщо ваші очікування раптом не виправдовуються і на шляху виникають складності, говоріть собі, що життя прекрасне. Потім постарайтеся максимально відчути це і повірити сказане. Зупиніться і дайте собі час, щоб спокійно обдумати те, що відбувається. Ваш внутрішній голос підкаже, куди прямувати.

4. Тіло
Тіло - найважливіша оболонка духовного світу. Будьте вдячні за кожен день, коли ви перебуваєте у відмінному фізичному стані. Любити тіло так само важливо, як і душу. Доглядайте за ним і даруйте йому відпочинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 13.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2266

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: