Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 4 здорові звички для сяючої шкіри

4 здорові звички для сяючої шкіри

Щоб шкіра була здоровою та сяючою - тримайте кілька здорових звичок!

456yuikgyujkuy.jpg (129.14 Kb)
Більше рухайтеся.
Шкіра не може бути красивою, якщо їй не вистачає кисню - без нього зупиняються процеси регенерації, різко зменшується кількість клітинної енергії, знижується імунітет, через що клітини не в змозі швидко позбавлятися від токсинів. Найпростіший і ефективний спосіб наситити шкіру киснем - фізичні навантаження на свіжому повітрі. Мова йде не тільки про спорт - тривалі прогулянки і робота на дачі теж підходять. Головне - щоб вони були регулярними.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який продукт запобігає появі зморшок?

Висипайтеся.
Нічний сон корисний для шкіри тільки в тому випадку, якщо максимум його глибоких фаз припадає на період з півночі до 4:00. Саме в цей час, згідно з нашим біоритмам, проходять самі інтенсивні процеси відновлення шкіри. Щоб перша глибока фаза сну припала на північ, засипати треба о 23:00.
 
Їжте жовті фрукти і овочі.
Вчені з Сент-Ендрюського університету довели, що жовті, помаранчеві і червоні овочі, фрукти і ягоди покращують колір обличчя. Секрет - в пігментах каротиноїдах, які роблять її тон більш теплим. Вживайте фрукти та овочі мінімум п'ять разів на тиждень.
 
Контролюйте роботу шлунково-кишкового тракту.
Нездоровий колір обличчя - один з головних симптомів неполадок в роботі шлунка або кишечника. Коли функції шлунково-кишкового тракту порушені, організм погано виводить токсини. Звідси і проблеми зі шкірою. Поліпшити ситуацію допоможуть страви з висівками і цільних зерен (дикого рису, ячменю, цільного вівса і жита). Вони очищають кишечник і прискорюють виведення шлаків.
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 06.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1376

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: