Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 фактів на користь черешні

5 фактів на користь черешні

Ось чому варто негайно з'їсти цей смачний продукт!

tryhfghytu56.jpg (261.46 Kb)
1. Черешня - джерело енергії
Багато працюєте або активно проводите літній відпочинок і в результаті відчуваєте втому? Черешня допоможе заповнити втрачену енергію. Завдяки вмісту в ній у великій кількості натуральних цукрів, ви швидко підбадьоритеся, і настрій покращиться.

2. Черешня для здорового сну
Черешня містить мелатонін. Цей багатофункціональний гормон відповідає в тому числі і за регуляцію сну і наших біоритмів. Тому, якщо вас мучить безсоння, не поспішайте приймати ліки, у них у всіх є маса протипоказань і побічних ефектів. Краще візьміть собі за правило з'їдати мінімум одну жменю черешні щодня. Ось побачите, якість вашого сну покращиться!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієта для ласунок

3. Черешня для гостроти зору
Доведено, що регулярне споживання черешні допомагає підтримувати зір і робить його більш гострим. Вся справа в бета-каротині. Це відомий "покращувач" зору, якого в черешні в 20 разів більше, ніж в чорниці і полуниці!

4. Черешня проти раку
Черешня - склад антиоксидантів. Їх в ній аж 114! Серед них такі потужні антиканцерогени, як квертецін і антоціани. Завдяки їм, черешня вважається відмінним засобом для профілактики раку. Згідно з результатами дослідження, проведеного в США серед сільських жителів, ті, хто споживав на рік більше 3 кг черешні, набагато рідше страждали раковими і серцевими захворюваннями, ніж ті, хто споживав менше 1 кг або не їв ягоди зовсім.

5. Черешня для красивої шкіри
Завдяки все тим же антиоксидантам, черешня помітно покращує стан шкіри, допомагаючи організму швидко позбавлятися від шлаків і токсинів. А вітамін А або ретинол, яким багата ягода, відповідає за підтримання і відновлення тканин шкіри.

Джерело: elle.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 21.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2054

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: