Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія / 3 причини, щоб негайно взяти відпустку

3 причини, щоб негайно взяти відпустку

Психологи назвали несподівані переваги відпустки, про які мало хто знає.

0987kvapro.jpg (1.08 Mb)
Звичайно, перерва в роботі дозволяє відпочити, набратися сил, а часом і поправити здоров'я. Але психологи додали в цей список бонусів ще парочку. Виявляється, хороший відпочинок в далеких країнах покращує стан шкіри, допомагає схуднути і підвищує сексуальність.

У цілих 50% відпочиваючих, після відпустки з'являється яскраво виражене відчуття розслабленості, 42% людей відчувають себе більш щасливими, у 60% знижується рівень стресу. Крім того, повноцінний відпочинок регулює роботу гормонів, і в результаті цього значно поліпшується стан шкіри. Активний відпочинок підвищує сексуальність. На думку психологів, відпустка позитивно впливає на лібідо жінок, і допомагає скинути до 5 кг без дієт і тренувань!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як швидко розслабитись та відновити сили?

Але найприємніше полягає в тому, що тривалість цих позитивних наслідків відпустки склала, в середньому, від 3 тижнів до 6 місяців. Як вважає англійський психолог, доктор Лінда Пападопулос, користь відпустки виникає з цілої комбінації факторів. На її думку, найкращою властивістю відпустки є те, що жінки нарешті відриваються від рутини і не хвилюються з приводу виконання невідкладних справ.

Нові враження також впливають на психіку і фізіологію, адже під час відпустки, ми отримуємо велику свободу дій, що і призводить до розслаблення. Завдяки цим факторам знижується рівень гормону стресу кортизолу.

Джерело: cosmo.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 28.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1327

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: